Cine este fosta soție a lui Andrei Hrebenciuc. Ce profesie are Irina Noapteș

Andrei Hrebenciuc și Irina Noapteș au trăit o frumoasă poveste de dragoste care din păcate nu a durat până la adânci bătrâneți. După un mariaj de șase ani cei doi au divorțat în anul 2020. Acum el se pregătește din nou de nuntă.

21 oct. 2022, 10:56
Cine este fosta soție a lui Andrei Hrebenciuc. Ce profesie are Irina Noapteș

Bat clopotele de nuntă pentru Andrei Hrebenciuc și Dana Budeanu! În ultima vreme, au început să apară în presă tot mai multe zvonuri despre căsătoria Danei Budeanu cu Andrei Hrebenciuc, fiul politicianului Viorel Hrebenciuc.

Citește și Dana Budeanu va îmbrăca rochia de mireasă. Ce destinație a ales pentru fericitul eveniment

Se pare că Andrei Hrebenciuc este mai pregătit ca oricând să își pună pirostriile deși în urmă cu doi ani, a divorțat de Irina Noapteș după un mariaj de șase ani.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a început în anul 2008, pe vremea când Irina abia terminase liceul și se pregătea să plece la studii, în Franța. Dragostea lor a fost atât de mare încât în anul 2014, și-au spus ”DA” în fața ofițerului stării civile unde, după care au avut parte de o nuntă de poveste la Palatul Snagov la a care au luat parte peste 400 de invitați.

Însă din păcate, dragostea dintre Andrei Hrebenciuc și Irina Noapteș nu a durat până la adânci bătrâneți așa cum se așteptau cei apropiați, ci până în anul 2020, când în mare discreție și-au spus ”Adio” la notar.

Irina Noapteș și-a revenit după acest episod destul de greu din punct de vedere emoțional și a mers mai departe. Ba mai mult, ea a continuat să se dedice carierei sale de actrițe, devenind mult mai vizibilă în spațiul public decât fostul său soț.

În vârstă de 32 de ani, Irina Noapteș, este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din  București, iar în prezent este actriță la Teatrul Elisabeta. Ea a jucat și în filmele „Valea orbilor” (2018), „Ana, mon amour” (2017), „Dou[ lozuri” (2016), „Vera” (2015), care i-au adus admirația publicului.

Citește și Dana Budeanu se pregăteşte de nuntă! Cine e bărbatul celebru care i-a furat inima: „Eu nu merg la întâlniri, eu mă mărit!”