Dana Budeanu se pregăteşte de nuntă! Cine e bărbatul celebru care i-a furat inima: „Eu nu merg la întâlniri, eu mă mărit!”

Dana Budeanu a avut recent o apariţie spectaculoasă într-o rochie albă şi a apărut pe rețelele de socializare purtând un inel cu piatră prețioasă, bijuterie care i-a făcut fani să creadă că este un semn de logodnă!

13 oct. 2022, 23:02
Dana Budeanu se pregăteşte de nuntă! Cine e bărbatul celebru care i-a furat inima: „Eu nu merg la întâlniri, eu mă mărit!”

Dana Budeanu se pregăteşte de nuntă! Creatoarea de modă trăiește de doi ani o poveste de dragoste cu Andrei Hrebenciuc. „Eu nu merg la întâlniri, eu mă mărit!”, este declarația-bombă făcută  de Dana Budeanu.

Citeşte şi: EXCLUSIV – Cum a rezolvat Dana Budeanu problema cu facturile uriaşe primite de părinţii ei: „Să nu mai faceţi niciodată asta!”

Dana Budeanu (43 de ani) este divorţată şi ar avea o relaţie cu Andrei Hrebenciuc (38 de ani). Fiul lui Viorel Hrebenciuc a fost căsătorit cu Irina Noapteș, fiica fostului șef de la CFR. Cei doi păstrează în continuare o relație civilizată de dragul iubirii care a fost între ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dana Budeanu (@danajustlove)

Citeşte şi: Dana Budeanu, indignată de faptul că elevii studiază educaţia pentru sănătate în şcoli: „Eu am controlul total a ceea ce învaţă sau citesc fetele mele. Nu există că impune cineva”

Creatoarea de modă a vorbit în urmă cu ceva vreme, în cadrul unui interviu TV, că nu crede în divorț. „Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi”, spunea, acum ceva vreme, Dana Budeanu.