Dana Budeanu va îmbrăca rochia de mireasă. Ce destinație a ales pentru fericitul eveniment

Creatoarea de modă renunță la burlăcie și va merge la altar. Vedeta este hotărâtă să facă pasul cel mare alături de iubitul ei, Andrei Hrebenciuc.

19 oct. 2022, 08:43
Dana Budeanu va îmbrăca rochia de mireasă. Ce destinație a ales pentru fericitul eveniment

Creatoarea de modă renunță la burlăcie și va merge la altar. Bat clopote de nuntă pentru Dana Budeanu! Creatoarea de modă este foarte fericită și îndrăgostită de iubitul ei, așa că a hotărât să ducă relația la nivelul următor și să facă pasul cel mare. Chiar dacă este foarte discretă cu viața ei personală, Dana Budeanu pregătește în detaliu marele eveniment din viața ei. Vedeta este dispusă să meargă la altar alături de iubitul ei, Andrei Hrebenciuc. Creatoarea de modă a ales pentru marele eveniment o destinație de poveste.

Dana Budeanu se iubește cu Andrei Hrebenciuc de câțiva ani

Cu toate că este foarte activă pe rețele de socializare și are foarte mulți urmăritori, Dana Budeanu nu vorbește despre viața personală, preferând să își trăiască povestea de dragoste cât mai în secret și departe de gura lumii. Conform Playtech, creatoarea de modă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andrei Hrebenciuc, fiul omului politic, Viorel Hrebenciuc, iar aceștia urmează să se căsătorească. Locația aleasă este departe de România, mai exact, Coasta de Azur.

Dana Budeanu este cunoscută pentru atenția la detalii și pentru spiritul dezvoltat de organizare, așa că cea care s-a ocupat în detaliu de fericitul eveniment este chiar ea. Tot Dana Budeanu s-a ocupat și de rochia de mireasă. Vedeta a ales pentru cea mai fericită zi din viața ei să poarte o rochie spectaculoasă și nicidecum una tradițională.

Citește și:EXCLUSIV Dana Budeanu acuzaţie incendiară: „La Hidroelectrica se lucrează doar două-trei zile pe săptămână şi cumpără de la Nuclearelectrica”. La ce temperatură stă în casă

Citește și:Dana Budeanu anunţă marea dosariadă: „PSD doarme în ghete şi nu are habar de nivelul strategiei de război pregatita in catacombele hashtag rezist”

Andrei Hrebenciuc s-a iubit în trecut cu Elena Băsescu 

Fiul omului politic și Dana Budeanu sunt împreună de câțiva ani. În trecut acesta a fost căsătorit cu fiica fostului director CFR, Irina Noapteș. Ba mai mult, în urmă cu câțiva ani, Andrei Hrebenciuc s-a iubit și cu Elena Băsescu, fiica fostului președinte, Traian Băsescu.

Dana Budeanu are două fetițe din căsătoria cu Radu Budeanu, iar în trecut aceasta s-a iubit cu fratele lui Marius Moga, Iulian Moga.