Cine este fotbalistul celebru care s-a iubit cu Corina Chiriac. „Am fost împreună trei luni”

Corina Chiriac este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar în tinereţe a fost şi una dintre cele mai sexy femei din România. Vedeta a avut mai multe relaţii cu bărbaţi celebri, printre care şi una cu un cunoscut fotbalist din echipa naţională.

15 nov. 2022, 08:10
Cine este fotbalistul celebru care s-a iubit cu Corina Chiriac. „Am fost împreună trei luni”
Cine este fotbalistul celebru care s-a iubit cu Corina Chiriac

Cine este fotbalistul celebru care s-a iubit cu Corina Chiriac. Artista, care a împlinit luna trecută vârsta de 73 de ani, a fost căsătorită o singură dată, între 1993 și 1997, cu Virgil Anastasiu, un om de afaceri între timp decedat. Una dintre cele mai cunoscute relaţii ale cântăreţei a fost cea cu fostul mare fotbalist Alexandru Boc.

„Cu Corina Chiriac am fost împreună trei luni… Țin minte că am fost la Mănăstirea Dintr-un Lemn. Avea acolo o casă părintească, dar noi n-am luat în calcul că în duminica aia era sărbătoare mare. Și când au aflat ăștia din sat că era Corina acolo, veniseră o sută de persoane la poartă! Ne-am suit în mașină și-am plecat… A fost o chestie scurtă cu ea”, a spus Sandu Boc pentru GSP.

Citeşte şi: Corina Chiriac îşi duce traiul de la o zi la alta. Are o pensie ridicol de mică: „Dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie”

Alexandru Boc (76 ani) a câștigat două titluri, cu Petrolul Ploieşti și Universitatea Craiova, şi are şase selecţii pentru echipa naţională a României. În 1969 a fost condamnat la doi ani și jumătate în închisoare pentru că a bătut un ofițer de securitate la un bar, dar a executat doar un an și o lună din pedeapsă.

Citeşte şi: Corina Chiriac, dezvăluiri despre problemele de sănătate. A fost operată de urgenţă: „Cel mai mult m-a credinţa”

„Şase luni le-am stat la Poliția Capitalei, pe Calea Victoriei, la etajul 6. Când mi s-a făcut dosarul de grațiere după șase luni am avut alte probleme… Mi-au blocat dosarul de grațiere și m-au băgat la închisoare… Acum, la închisoare e un hotel de trei stele, față de ce-am avut eu la Policolor. Am stat 180 de oameni într-un dormitor cu trei geamuri și zeci de mii de ploșnițe. Unde am făcut eu pușcărie era brigadă disciplinară”, a dezvăluit Sandu Boc.