Cine este fratele surorilor Luciu. Dan locuiește de ani buni în Germania și revine extrem de rar în România

Nicoleta și Iuliana Luciu sunt de aproape două decenii în lumina reflectoarelor. Puțini sunt cei care știu, însă, că cele două au și un frate mai mic. Dan este stabilit de ani buni în Germania și vine în România la câțiva ani.

24 mai 2023, 13:12
Cine este fratele surorilor Luciu. Dan locuiește de ani buni în Germania și revine extrem de rar în România

Fratele surorilor Luciu s-a stabilit în Germania din dorința de a-și asigura un trai mai bun. Nu a vrut nicio secundă să profite de notorietarea surorilor sale și nici nu a fost atras de mirajul luminii reflectoarelor. Dan Luciu este, în prezent, șofer de tir în Germania, unde locuiește acolo împreună cu soția sa și cei doi copii, scrie cancan.ro

Cine este fratele surorilor Luciu. Dan locuiește de ani buni în Germania

Dan nu duce prea mult dorul țării natale. Calcă pe pământ românesc o dată la 5-6 ani. Cu toate astea, relația lui cu surorile este una foarte strânsă, cei trei păstrând legătura prin telefon. De remarcat, de asemenea, că  Dan nu seamănă deloc cu cele două surori ale sale.

Fratele surorilor Luciu are o legătură strânsă și cu tatăl său, cu toate că, în trecut, cel din urmă nu voia să știe nimic despre cei trei copii concepuți cu fosta sa soție. Bărbatul se confruntă, în prezent, cu mari probleme de sănătate.

Citeste si Ion Luciu are mari probleme de sănătate. Tatăl Nicoletei Luciu simte că a ajuns la capătul puterilor: „M-am săturat şi eu”

Tatăl surorilor Luciu, probleme grave de sănătate

Își trăiește bătrânețea singur, departe de copiii săi, și face regulat vizite la medic.

Vreau să merg într-o stațiune, la tratament. Am mai multe afecțiuni, așa e la bătrânețe. M-am săturat și eu de atâtea drumuri. Îmi trebuie niște documente. Îmi face bine să merg în stațiune. Dar ce nu am (nr. probleme de sănătate)… Nu pot spune denumirea, că nu știu cum se scrie”, a declarat părintele fraților Luciu.

Dependența de alcool i-a produs lui Ion Luciu tot felul de probleme de sănătate, medicii l-au diagnosticat cu hipertensiune, hepatită toxică, ciroză, neuropatie periferică alcoolică și varice hidrostatice.

Nicoleta și Iuliana Luciu nu au avut o copilărie ușoară, și asta întrucât dependența de alcool a tatălui lor și-a pus amprenta asupra relației pe care bărbatul a avut-o copiii. Cu un tată care avea patima alcoolului, Nicoleta Luciu a fost nevoită să lucreze de la 16 ani. Însă, în urmă cu câțiva ani, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Nicoleta și Iuliana au decis să îngroape securea războiului și și-au iertat părintele.

Citeste si Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Fanii vedetei sunt șocați. ”Refuz să cred că este ea! Zici că e mamaia de pe uliță” FOTO