Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Fanii vedetei sunt șocați. ”Refuz să cred că este ea! Zici că e mamaia de pe uliță” FOTO

Nicoleta Luciu este considerată una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbizul românesc, însă ultima sa apariție a atras un val uriaș de critici în mediul online.

08 apr. 2023, 17:38

Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Fanii vedetei sunt șocați. Recent, fosta asistentă TV a participat în calitate de model la o prezentare a designerului Liza Panait, unde a îmbrăcat mai multe ținute care nu o avantajau absolut deloc.

Citește și Nicoleta Luciu şi-a iertat tatăl, după ani de zile în care nu şi-au vorbit. Petrec sărbătorile împreună

Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Fanii vedetei sunt șocați

Apariția Nicoletei Luciu a fost imediat taxată de fanii săi care au reacționat dur pe rețelele de socializare. Aceștia i-au reproșat vedetei în vârstă de 42 de ani că arată ca o babă.

„Nu, exclus!! Nu o avantajează!”, „Mie mi se pare o rochie de babă! Nu aș purta așa ceva!”, „Sincer, nu vreau să jignesc pe nimeni! La prima vedere am crezut că e Dna Irina! Culoarea părului, coafura, modelul rochiei nu o avantajează absolut deloc!”, „Refuz să cred că este ea!”, „Zici că e mamaia de pe uliță cu hainele de duminică”, „Arată jalnic! Ștergeți postarea…”, au scris fanii vedetei pe rețelele de socializare.

Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre Dinu Maxer

În 2005, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu puneau punct unei relații de opt ani, care părea să ducă spre altar. Anunțul despărțirii avea să ia pe toată lumea prin surprindere, cei doi nelăsând să se întrevadă că ar fi probleme între ei.

La momentul respectiv, niciunul dintre cei doi protagoniști nu a ieșit să comenteze în vreun fel decizia luată. Asta până în 2009, când Nicoleta a rupt tăcerea și a hotărât să facă lumină.

„Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aș fi putut face, el era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță care mă făcea și pe mine să mă simt geloasă.Dar atunci nu știam. Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbații lor, indiferent de ce le-au făcut. Așa credeam și eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer și trebuia să rămân toată viața cu el”, a declarat Nicoleta, la vremea respectivă pentru TABU .

Ulterior, și Dinu Maxer avea să confirme faptul că era gelos și nu se împăca prea bine cu ideea că iubita sa juca în telenovele.

„Nu voiam să mă căsătoresc, nu voiam copii și nu voiam să joace în telenovele. Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc, din cauza istoriei părinților mei. (…) Și nu, nu am vrut să joace în telenovele, pentru că eram gelos. Ne-am despărțit în 2005”, spunea acesta conform kfetele.ro.

Citește și Nicoleta Luciu rupe tăcerea despre relaţia soţul ei, Zsolt: „Aşa stau lucrurile între noi doi”