Ion Luciu are mari probleme de sănătate. Tatăl Nicoletei Luciu simte că a ajuns la capătul puterilor: „M-am săturat şi eu”

Ion Luciu, tatăl Nicoletei și al Iulianei Luciu, are mari probleme de sănătate. Ajuns singur la bătrâneţe, după divorţ, el suferă de mai multe boli şi spune că s-a săturat de drumurile la medic, pe care este nevoit să le tot facă.

19 mai 2023, 09:40
Ion Luciu are mari probleme de sănătate. Tatăl Nicoletei Luciu simte că a ajuns la capătul puterilor: „M-am săturat şi eu”

Ion Luciu a  avut mari probleme cu alcoolul, acesta fiind şi motivul pentru care a ajuns singur la bătrâneţe, după divorţ.

Chiar și așa, cele două fete, Nicoleta şi Iuliana,  îi aduc de toate, chiar dacă destul de rar, atunci când timpul le permite să-l viziteze. O existat o perioadă, în care ele au rupt total legătura cu tatăl lor, tocmai din cauza faptului că bărbatul nu renunța la viciul său.

Citeşte şi Delia dă de pământ cu muzica făcută cu ajutorul Inteligenței Artificiale. „Niciodată organicul nu va fi înlocuit”

„Vreau să merg într-o stațiune, la tratament. Am mai multe afecțiuni, așa e la bătrânețe. Și azi am fost la doctor și zilele trecute. Îmi face bine să merg în stațiune. Dar ce nu am. Nu pot spune denumirea, că nu știu cum se scrie. M-am săturat și eu de atâtea drumuri. Îmi trebuie niște documente”,  a declarat Ion Luciu  pentru Cancan.ro.

Citeşte şi Adriana Simionescu, fata lui Adi Minune, încântată că va deveni mamă. Ea a postat prima fotografie în ipostaza de gravidă

Cu un tată care avea patima alcoolului, Nicoleta Luciu a fost nevoită să lucreze de la 16 ani. Vedeta a povestit cum a început totul pentru ea.

„Când am debutat eu, aveam foarte multe joburi în același timp, pe lângă faptul că eram elevă, și făceam și cursuri de Cruce Roșie… Aveam prezentări, mergeam și la cursuri de modă. Nu am spus nu niciodată. Stăteam în toate super-marketurile mari, cu parfumuri și altele. Primii bani i-am făcut la 16 ani, ca hostess, promovând anumite produse în magazine și ca aplaudac. Stăteam în public la emisiunile lui Florin Călinescu și Mihai Călin, apoi și la Tele 7 ABC. Și tot la 16 ani am avut prima prezentare de modă.

Totodată, în paralel, făceam tratamente bolnavilor ca asistentă, la Universitar, am fost doi ani la chirurgie. Pe secție, mă ocupam cu bolnavii, să merg cu ei la explorări funcționale, să le duc analizele în diferite locuri, mă duceam la vizită, cu studenții de la Medicină. Învățam pentru școală doar prin autobuze și tramvaie și înainte să intru în emisiuni sau după ce terminam tratamentul bolnavilor.

Am urcat treaptă cu treaptă, nu a fost așa ușor”, a declarat Nicoleta Luciu