Cine este Geanina Stana, concurenta eliminată miercuri, 25 aprilie, de la Exatlon

Geanina a fost concurentă la ”Bravo, ai stil”, iar acolo s-a făcut remarcată prin câteva scandaluri. Unul dintre ele a fost cu exotica Naba, o altă concurentă, pe care a acuzat-o că a distribuit în mediul virtual imagini “deochiate” cu alte tinere din show, inclusiv cu ea.

RomaniaTV.net
25 apr. 2018, 20:08

Geanina Stana a fost eliminată miercuri de la Exatlon. În vârstă de 23 de ani, șatena a practicat atletismul și este specializată în maratoane. Mai mult, a terminat un liceu cu profil sportiv și a cochetat și cu dansul sportiv. 

EXATLON 25 APRILIE KANAL D: Răsturnare de situaţie, cine pleacă acasă şi cine câştigă casa VIDEO

Cea mai nouă concurentă de la Exatlon a înlocuit-o pe Anca Surdu, plecată din competiție din cauza unor mari problem medicale.

Telespectatorii fideli ai Kanal D și-au dat seama că au mai văzut-o pe Geanina pe micile ecrane, căci bucureșteanca și-a încercat norocul și în sezonul 3 „Bravo, ai stil!”, unde a stârnit câteva valuri încă de la primii pași făcuți în competiție.

 

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 25 aprilie 2018: Faimoșii au câștigat CASA! GEANINA este ELIMINATĂ! 

Cei trei Faimosi au fost nominalizati de echipa marti seara iar fanii au avut la dispozitie o ora pentru a vota. 

Sustinatorii Faimosilor si-au exprimat, cu ajutorul votului telefonic prin SMS, dorinta ca Bruce si Catalin Cazacu sa ramana in competitie. 
 
Astfel, Geanina a primit cele mai putine voturi de sustinere si s-a vazut nevoita sa plece imediat spre Romania. Sederea sa a fost una scurta in Dominicana, de doar cateva saptamani.
 
„Mi-a facut placere sa va cunosc pe toti, sunteti minunati. Sa castigati cat mai mult!”, le-a spus ea coechipierilor.