Costel Corduneanu a lăsat în urmă o viitoare sportivă în lumea gimnasticii. Fiica interlopului îi calcă pe urme tatălui său. ”Prea devreme”

Costel Corduneanu a lăsat trei copii în urmă, împreună cu cea de-a treia soție. Liderul lumii interlope din Iași și Grațiea Cercel erau împreună de 16 ani, iar fiica lor, Elisa, face performanță în lumea sportului. Mai jos ai toate detaliile.

16 apr. 2024, 12:47

Lumea interlopă este în doliu, după decesul fulgerător al lui Costel Corduneanu.

Costel Corduneanu avea trei copii cu cea de-a treia soție. Liderul lumii interlope din Iași și Grațiea Cercel erau împreună de 16 ani, iar fiica lor, Elisa, face performanță în lumea sportului.

Citește și Detalii neștiute din viața personală a lui Costel Corduneanu. Cine era soția celebrului interlop. Cei doi abia făcuseră nunta cu un an în urmă

Dacă tatăl ei a fost campion la cadeți, fata lui s-a îndreptat către gimnastică ritmică de la o vârstă fragedă.

Din păcate, a lăsat în urmă trei copii și o soție îndurerată, pe Grațiela Cercel, cea cu care a fost împreună 16 ani.

Chiar dacă a fost mereu în mijlocul controverselor, având în vedere că a renunțat la o carieră în lumea sportului și a devenit liderul clanului Corduneanu, interlopul a preferat mereu să își țină copiii departe de această lume.

Costel Corduneanu era mândru de fiica lui, Elisa, care i-a călcat pe urme și a ales să facă performanță în lumea sportului.

Elisa este fiica mijlocie a interlopului din căsnicia cu cea de-a treia soție și face senzație în lumea gimnasticii ritmice.

Dacă mulți nu știu, la doar nouă ani, fiica interlopul a participat la concursuri importante.

În prezent, la 12 ani, Elisa este, în continuare, mândria familiei.  Liderul clanului din Iași și soția lui mai au împreună doi băieți.

Familia interlopului, sfâșiată de durere

Pe rețelele sociale, membrii familiei interlopului au postat mesaje emoționante după moartea lui Costel Corduneanu.

Pe lângă că era liderul clanului de la Iași, cei care îl cunosc spun că a încercat mereu să țină familia unită.

Un mesaj dureros a postat și fiul lui Costel Corduneanu, care nu poate accepta că tatăl lui nu îi mai este alături fizic.

„Of tăicuțule, te-am iubit și te voi iubi cel mai mult toată viața cât trăiesc. Drum lin și Dumnezeu să aibă grijă de suflețelul tău. Of, prea devreme m-ai lăsat tăicuțule”, a scris fiul cel mare al lui Costel Corduneanu, într-un mesaj postat pe Facebook, potrivit Playtech.ro.

Te-ar putea interesa și Serghei Mizil, mesaj dureros după moartea lui Costel Corduneanu: „O zi tristă pentru mine…”

Și cea de-a treia soție, Grațiela Cercel, suferă cumplit, după moartea bărbatului iubit.

Tot ea i-a fost alături și după ce a aflat că are grave probleme de sănătate și i-a fost sprijin până în ultima clipă.