Cine este Irina Maria, concurenta de la „Chefi la cuțite” care la doar 7 anișori i-a impresionat pe cei trei jurați

Sezonul numărul 11 al emisiunii-concurs „Chefi la cuțite” aduce nenumărate surprize. Una dintre acestea a fost o concurentă, care la doar 7 anișori a primit cele trei cuțite din partea juraților. Irina Maria a gătit un pandișpan cu vișine.

25 apr. 2023, 22:21
Cine este Irina Maria, concurenta de la „Chefi la cuțite” care la doar 7 anișori i-a impresionat pe cei trei jurați
Irina Maria - concurentă chefi la Cuțite - 7 ani

Sezonul cu numărul 11 al emisiunii „Chefi la cuțite” aduce în fața telespectatorilor nenumărate povești de viață, concurenți care mai de care mai colorați, din toate colțurile lumii și de toate vârstele. În această seara emisiunea a început în această seară cu o apariție cu totul spectaculoasă. Prima concurentă din ultima ediție se numește Irina Maria și are doar 7 ani. Micuța i-a impresionat total pe jurați. Aceștia au fost plăcut surprinși de personalitatea ei și de îndrăzneala ei jucăușă, în ciuda vârstei. Fetița a reușit să demonstreze că talentul nu ține absolut deloc cont de vârstă.

Citește și: Cât costă un mic făcut de celebrul Cocoșatu. Maestrul micilor i-a dat pe spate pe jurații de la Chefi la cuțite cu preparatele sale

Irina Maria Iancu este din Ștefășenștii de Jos și are doar 7 ani, dar acest lucru nu a împiedicat-o să vină în fața juraților cu foarte mult curaj și să le facă viața mai dulce cu un preparat numai bun de pus pe masă. De altfel, Irina are o grămadă de alte talente despre care le-a povestit juraților.

Ce le-a povestit Irina Maria juraților

Concurenta a învățat să gătească chiar de la mama ei, iar ușor-ușor aceasta a început să decopere tot mai multe pasiuni. Pe lângă o personalitate de-a dreptul savuroasă, Irina dansează, cântă și este extrem de pasionată de actorie. Chiar dacă are un program extrem de încărcat, fetiția își face timp și pentru experimente în bucătărie, așa că a reușit să învețe nenumărate rețete de mâncare.

”Gătesc, eu am făcut asta. Am învățat să gătesc de la mama. Știu să fac sandvișuri. Sunt clasa I și dansez, și cânt, și actoresc. Eu cu mine mă împac și bine și rău. Dacă sunt nervoasă, țip într-o pernă.”, a spus Irina Maria, la Chefi la cuțite.

Irina Maria a venit cu foarte mult curaj în fața celor trei jurați și i-a încântat cu efervescența ei, dar și cu un preparat care i-a îndulcit și le-a adus aminte de copilărie. La doar șapte anișori, micuța a gătit un pandișpan cu vișine și a reușit să obțină trei cuțite. Văzând verdictul celor trei chefi, fetița a fost în culmea fericirii.

”Pentru mine este o enormă realizare. De la 3 ani de când știu emisiunea, mi-am dorit să vin aici. Mi-a plăcut, mai vin și la anul, asta e sigur.”, a mai spus concurenta.

Citește și: Bunica Gherghina, celebră pe Tik Tok, i-a uimit pe jurații de la Chefi la cuțite: „De când am făcut atâtea vizualizări simt că întineresc, nu mă mai doare nimic”