Cine este Irina Popescu, soţia afaceristului Mihai Bizu. A format un cuplu şi cu artistul Costi Ioniţă

Numele Irinei Popescu a revenit în memoria oamenilor atunci când s-a aflat că soţul ei, omul de afaceri Mihai Bizu, a agresat-o, lovind-o cu capul de jacuzzi și încercând să o înece. Potrivit wowbiz.ro, tânăra originară din Republica Moldova nu ar fi deloc străină de agresiunile bărbaţilor.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 12:39

Se pare că Mihai Bizu nu a fost singurul bărbat din viaţa ei care a agresat-o. Tânăra a povestit în cadrul unui interviu ca a mai fost ţinta violenţelor unui alt afacerist.

Aceasta a trecut prin clipe infernale cu câteva zile în urmă, când, aflată pe litoral, a fost atacată de soțul în urma unui scandal. Acesta ar fi lovit-o cu capul de jacuzzi și ar fi încercat să o înece sub privirile prietenilor care încercau să-l oprească. Pe moment, Irina nu a vrut să vorbească cu polițiștii, sperând că lucrurile se vor liniști, însă atunci când a ajuns în camera de hotel, calvarul a continuat.

Citeşte şi Milionar din Bucureşti reţinut pentru că şi-a violat şi a încercat să-şi omoare soţia într-un apartament din Mamaia

Femeia a fost din nou bătută şi violată, iar dup ce soţul ei a adormit, a luat un taxi şi a plecat la Bucureşti, unde a depus plângere. 

Irina Popescu, practicantă MISA

Irina Popescu este o înfocată practicantă de yoga şi face parte din MISA, mişcarea coordonată de Gregorian Bivolaru.

La 13 ani, părinţii mei, tata avocat şi mama profesoară de franceză, m-au dus la cursuri de yoga, la Chişinău, pentru o minte sănătoasă. Când am venit la Bucureşti, la studii, aveam 17 ani. Am continuat să dansez şi am căutat un loc unde să fac cursuri de yoga. Aşa am ajuns la MISA, iar pe Gregorian Bivolaru l-am văzut o dată, dar nu am vorbit cu el în viaţa mea. Am continuat să dansez, dar niciodată într-un club de streaptease. La Facultate am fost bursieră şi am terminat cu medie mare, care mi-a permis să plec la master, la Paris. Tocmai am terminat o treaptă de master, în Psihanaliză„, declara ea cu mai mulţi ani în urmă, în cadrul unui interviu pentru Click!

A avut o relaţie cu artistul Costi Ioniţă 

În 2012, presa tabloidă titra că Irina Popescu este expertă în belly-dance (dans din buric) și a luat cursuri de tantra yoga, arta sexului, la Paris. În acel an, ea a început o relaţie cu Costi Ioniţă. 

Pe Costi Ioniţă l-a întâlnit la Braşov, într-o vacanţă. Nu ştiam prea multe despre el, despre manele. Ne-am îndrăgostit la prima vedere şi suntem împreună de şase luni. Este ceva foarte frumos, intens între noi. Ne-am îndrăgostit foarte tare. Nu ştiam că şi el practică yoga, dar m-am bucurat când am aflat„, povestea, în 2012, Irina Popescu, pentru Click!. 

A mai fost agresată de un bărbat cu care a avut o relaţie

În trecut, Irina Popescu a mai avut o relație de patru ani cu omul de afaceri Teodor Pop, un apropiat al lui Bivolaru, pe care l-a cunoscut tot la cursurile de yogga. Tânăra a declarat pentru Click! în 2012 că l-a părăsit din cauza violenței.

Ne-am certat rău de tot, iar el m-a bruscat. M-a speriat foarte tare şi l-am părăsit imediat„, mărturisea, la acea vreme, Irina.