Cine este iubitul Alexandrei Dinu de la Românii au talent. Jeffrey Greenstein este actor și producător de film

Cine este iubitul Alexandrei Dinu de la Românii au talent. Fanii emisiunii au avut o mare surprinză când Pro TV a anunţat cine îl va înlocui pe Mihai Petre la masa juraţilor, mai ales că actriţa locuieşte în Italia de foarte mulţi ani, acolo unde şi-a refăcut viaţa după căsnicia cu Adrian Mutu, cu care are un băiat.

03 apr. 2021, 13:49
Cine este iubitul Alexandrei Dinu de la Românii au talent. Jeffrey Greenstein este actor și producător de film
Cine este iubitul Alexandrei Dinu de la Românii au talent

Cine este iubitul Alexandrei Dinu de la Românii au talent. Vedeta, în vârstă de 40 de ani, și-a refăcut viața și trăiește de mai mulți ani o poveste de dragoste alături de Jeffrey Greenstein, care este actor şi producător de film.

Citeşte şi: S-a aflat cu cine s-a iubit Alexandra Dinu înainte de Adi Mutu. Motivul despărțirii a fost chiar fostul fotbalist

Cine este iubitul Alexandrei Dinu de la Românii au talent

În 2010, el s-a alăturat companiei Millennium Media, una dintre cele mai logevive companii independente de film din istoria Hollywood-ului. În 2015, bărbatul a fost numit președinte al vânzărilor și distribuției internaționale la Nu Image / Millennium Films și a supravegheat vânzările și distribuția tuturor producțiilor Millennium.

Un an mai târziu a devenit președinte al Millennium Media, în acest rol administrând aspectele ce țin de studioul independent.

Alexandra Dinu a făcut declarații surprinzătoare despre căsătorie în cadrul unui interviu acordat revistei VIVA!. Cred în căsătorie și o să fac acest pas atunci când o să simt că acesta este singurul lucru care-mi mai lipsește”, a spus jurata de la „Românii au talent.”

Alexandra Dinu, despre mutarea din România

Vedeta a fost tot timpul discretă cu viața personală. Totuţi, într-un interviu acordat OK!Magazine, Alexandra Dinu a dat și câteva detalii intime, dar și despre ceea ce înseamnă să crești singură un copil, aflat acum la vârsta majoratului.

Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario.

El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii: fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături.

Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă”, a spus Alexandra Dinu.

Având în vedere că mutarea mea din România a avut loc când eram foarte tânără, am învăţat cât de important este să ştii să comunici cu oamenii din viaţa ta. Au fost multe momente când eu eram în altă ţară sau chiar pe un alt continent, iar familia, prietenii mei apropiaţi erau mult mai departe.

Oamenii care contează vor fi mereu lângă tine, chiar şi la distanţă, se bucură pentru şansele tale, te înţeleg şi ştiu că totul este temporar. Şi oricum am avut grijă să nu stau departe pentru prea mult timp de cei pe care îi iubesc”, a mai spus Alexandra Dinu.


loading...
Partenerii noștri