Românii au talent 2021. Alexandra Dinu a apăsat Golden Buzz pentru Raisa Chiribuță: „E un fenomen”

Românii au talent 2021. Alexandra Dinu a fost impresionată de momentul Raisei Chiribuţă, încât a apăsat Golden Buzz. Reacţia juratului a fost extrem de rapidă, încât colegii nu au ştiut cine a apăsat butonul.

30 mart. 2021, 11:29
Românii au talent 2021. Alexandra Dinu a apăsat Golden Buzz pentru Raisa Chiribuță: „E un fenomen”
Alexandra Dinu a apăsat Golden Buzz pentru Raisa Chiribuță

Românii au talent 2021. „A fost ceva fantastic, fabulos. Nu cred că am văzut ceva la fel de bun, niciodată. Nu pot să imaginez cum a fost posibil aşa ceva, este incredibil. Astea sunt momentele pe care vrei să le trăieşti la Românii au talent. E un fenomen, o nebunie. Efectiv, m-a lăsat cu gura căscată.

Ne-a zis la început că o să ne arate latura ei necontrolată şi s-a dovedit a fi molipsitoare. Mi-am lăsat simţurile să acţioneze. Am apăsat Golden Buzz-ul. Nu am lăsat colegii să mai spună nimic”, a declarat Alexandra Dinu.

Citeşte şi: Românii au talent 2021. David Dincă a impresionat cu melodia „Hallelujah”

Românii au talent 2021. Alexandra Dinu a apăsat Golden Buzz pentru Raisa Chiribuță

Pasiunea ei cea mai mare e gimnastica acrobatică. Sora mai mare, de 16 ani, făcea gimnastică și a vrut și ea. La inceput i s-a părut foarte complicat și cu multe elemente.  Face gimnastică deja de 5 ani. Spune că sportul de performanță e greu și că trebuie să te mai abții de la a mânca nesănătos.

Noi, acum, am intrat în visul tău şi empatizez de fiecare dată când văd un vis atât de frumos. Raisa are toate premisele să  devină o vedetă de generaţie nouă. Dacă performează la 11 ani în felul acesta, mă gândesc, peste câţiva ani, vom merge să plătim bilet pentru a o vedea pe scenele mari ale lumii„, au fost cuvintele Andrei.

Spune despre ea că e răsfățată și foarte emotivă. Când intră într-o încăpere cu mulți oameni necunoscuti, se blochează. La preselecții a uitat dansul, dar a improvizat și a scos-o la capăt. Îi mai place tenisul și fotbalul. Se uită la meciurile Craiovei cu tatăl ei. Stă mult pe TikTok, chiar și 3 ore, dar nu o mai lasă mama.

Asta e frumos în viaţă, că până şi ceea ce pare imposibil, uneori se poate. Ne-a lăsat fără glas, practic. Te lasă puţin pe gânduri, ori pur şi simplu. Reacţia Alexandrei a fost super rapidă„, a spus Andi Moisescu, la Pro TV.