Cine este iubitul Ancăi Dumitra, Gianina din „Las Fierbinţi”. Actriţa l-a scos în lume şi a vorbit despre planurile lor de viitor

Anca Dumitra este o fire foarte discretă când vine vorba despre viaţa ei personală. Despre iubitul ei nu s-a ştiut mai nimic până de curând, când şi-au făcut apariţia împreună la petrecerea organizată de revista Viva.

10 iun. 2022, 18:04

Gianina din „Las Fierbinţi” l-a luat la petrecerea Viva la vida!, care a avut loc la Clubul Diplomaţilor, şi pe misteriosul iubit de origine austriacă, pe numele lui Manfred Spendier. Nu este, însă, pentru prima dată când cei doi se afişează împreună. Cuplul a mai putut fi văzut şi la Premiile Gopo.

Cine este iubitul Ancăi Dumitra. Manfred Spendier lucrează în agricultură

Anca Dumitra a precizat că nu se simte confortabil să vorbească despre viaţa personală, însă, atunci când sunt singuri, între ei nu e loc de timiditate.

Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a declarat Anca Dumitra pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citeste si Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, de nerecunoscut. A slăbit şi arată mai bine ca niciodată

Surse din anturajul actriței Anca Dumitru au declarat, în exclusivitate, pentru VIVA! cine este și cu ce se ocupă iubitul ei.

Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor. Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură.

Sunt împreună ce ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitil ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat‘, au povestit persoane din anturajul celor doi pentru revista Viva.

Gianina din Las Fierbinţi şi misteriosul iubit se pregătesc de vacanţă

Actrița a dezvăluit că o să urmeze o pauză în filmările pentru serialul ”Las Fierbinți”, perioadă în care va pleca în vacanţă împreună cu iubitul ei.

Filmăm, ceea ce e un lucru foarte bun, pentru că este deja de zece ani de zile și speram să fie și de acum încolo. Suntem în filmări acum, o să luăm și noi o mică pauză în următoarele săptămâni. Deja este foarte cald. Ne-am gândit, știm deja unde plecăm. În Europa, un pic așa. Totuși, se lucrează vara asta, nu se stă chiar așa degeaba”, a spus Anca Dumitra.

Citeste si Video! Moment epic în Las Fierbinţi cu glume supertari despre războiul din Ucraina! „Ce să ne facă ruşii, că e vai de mama lor! Noi îi băteam cu Poliţia Locală dacă venea la noi”