Video! Moment epic în Las Fierbinţi cu glume supertari despre războiul din Ucraina! „Ce să ne facă ruşii, că e vai de mama lor! Noi îi băteam cu Poliţia Locală dacă venea la noi”

Producătorii serialului Las Fierbinţi obişnuiesc să atingă teme de actualitate, chiar dacă şi în glumă. Într-una dintre scenele din serial este "explicat" pe înţelesul tuturor de ce se face recensământ în România şi că stagiul militar nu va redeveni obligatoriu pentru tineri în contextul războiului din Ucraina.

04 mai 2022, 15:38
Video! Moment epic în Las Fierbinţi cu glume supertari despre războiul din Ucraina! „Ce să ne facă ruşii, că e vai de mama lor! Noi îi băteam cu Poliţia Locală dacă venea la noi”
Moment epic în Las Fierbinţi cu glume supertari despre războiul din Ucraina

Moment epic în Las Fierbinţi cu glume supertari despre recensământ şi războiul din Ucraina. Personajele serialului le explică telespectatorilor ce presupune recenzarea populaţiei, dar şi faptul că stagiul militar nu va redeveni obligatoriu pentru tineri în contextul războiului din Ucraina.

Moment epic în Las Fierbinţi cu glume supertari despre războiul din Ucraina

Hai mă, se face recensământul să vadă aia pe cine cheamă la război în caz că vin ruşii peste noi„, a spus Pandele. „Până să mă moare ruşii mă omori tu cu prostiile tale. Spui că recensământul are legătură. N-are mă nicio legătură. Recensământul trebuia făcut anul trecut. Se face din  10 în 10 ani. A fost pandemia asta şi s-a amânat pentru anul asta„, a replicat primarul.

Şi dacă avea, mă, ce să ne facă ruşii, că e vai de mama lor. Noi îi băteam cu Poliţia Locală dacă venea la noi. Îi dădeam lui Robi un pistol şi îl puneam la Nistru, nu mai trecea nimeni şapte zile, îi împuşca cu gloanţe„, a replicat Bobiţă. Primarul l-a întrerupt şi l-a rugat să nu mai facă astfel de glume: „Bobiţă, lasă glumele, te rog eu frumos!„.

Păi ce vrei să fac, mai fac şi eu câte o glumă, nu vezi că e situaţia tensionată? Eu aşa fac, când mai am câte o nenorocire, mai bag câte o glumă, un zâmbet, trece mai uşor. Nu vezi că e pandemie, ba război, ba inflaţie, ba pe dracu să mă ia„, a continuat Bobiţă.

Canciu: „Auzi, mă, Vasile, deci noi tre să facem şi pentru casă şi pentru oameni, nu?„.

Primarul Vasile: „Bravo, mă Canciule! Recesământul este şi pentru casă, şi pentru oameni„.

Canciu: „Păi şi eu de ce trebuie să spun câte camere am, să bage ăştia refugiaţi?„.

Bobiţă: „Canciule, eşti conservă, nu gândeşti. Eu aş vrea să îmi bage o refugiată din aia, nu mai zice tu„.

Primarul Vasile: „Băi, Bobiţă, potoleşte-te, te rog  eu frumos!

Bobiţă: „Ce să mă potolesc?! Şi vreo două, trei şi în cameră la Dorel, că şi-acolo e spaţiu

Primarul Vasile: „Mă, Canciule, nu o să-ţi bage pe nimeni în casă. E casa ta, da? Păi dacă e casa ta, statul cât o fi el de stat, nu poate să hotărască peste tine ce faci tu în curtea şi casa ta”.

Bobiţă: „Doar nevasta-ta. Cât e Canciu de mare, îl mai încalecă nevasta-sa din când în când.

Primarul Vasile: „Băi, Bobiţă, lasă băşcălia! Eu trebuie să lămuresc cu oamenii ăştia, te rog eu frumos. Ate întrebări, aştept.

@suleyman_ionut Răspunde lui @sorynbgs #suleymanofficial #suleymanionut #foryou#lasfierbinti #foryoupage#fy#fyp ♬ sunet original – 🇷🇴Suleym🅰️n_🅾️fficial🇷🇴

Citeşte şi: Redevine armata obligatorie în România? Proiectul de lege pregătit de ministrul Apărării. Vasile Dîncu: „Vor fi foarte mulți cei care vor vrea, mai ales că vor fi plătiți”