Cine este iubitul cântăreţei Daniela Ploia. Are gânduri de măritiş: „Mă mut din ţară”

Cine este iubitul cântăreţei Daniela Ploia. Artista traversează o perioadă frumoasă din viaţa ei şi asta pentru că norocul a început să-i surâdă şi în plan personal. De curând, a început o relaţie alături de un medic din Grecia şi este foarte entuziasmată.

27 apr. 2023, 12:42
Cine este iubitul cântăreţei Daniela Ploia. Are gânduri de măritiş: „Mă mut din ţară”
Cine este iubitul cântăreţei Daniela Ploia

Cine este iubitul cântăreţei Daniela Ploia. Artista face ce face şi tot la medici are lipici. După o relaţie eşuată cu un cadru medicl, şi-a găsit pereche tot în acest domeniu, medical.

Cântăreața de muzică populară se gândește să se mute din țară pentru el, pentru că nu vrea să îi compromită cariera în România. Mai mult decât atât, se gândeşte să se mărite cu el dacă lucrurile decurg aşa cum speră ea.

Citeşte şi: Marcela Fota, pusă la zid de Daniela Ploia: „Vai, ce drame, suferință! Nu poți sa te cuplezi cu un băiat, tu având un băiat”

Cine este iubitul cântăreţei Daniela Ploia

Sunt foarte bine, am o relație cu un medic din Grecia. Ne cunoaștem de ceva timp, dar nu facem publică relația pentru că îmi doresc să o consolidez și vreau să mă conving că este ce trebuie această relație.

Dacă va fi așa cum îmi doresc, va afla toată lumea. Momentan suntem bine așa și vreau să o țin departe de ochii curioșilor.

Am luat în calcul să mă mut eu în Grecia. Spun asta pentru că sistemul medical românesc este la pământ și nu l-aș compromite pe el. Nici el nu dorește să lucreze în România. Dacă ar fi să mă mut în Grecia aș cânta, aș lucra ca asistentă pentru că am făcut și școala de asistente.

Mă descurc cât de cât în limba greacă, știu limba engleză, este în regulă. Ne-am gândit la cum vom face pe viitor pentru că nu vrem să stăm la distanță.

Ne cunoaștem de mulți ani, dar am decis să avem o relație de puțină vreme. Am fost prieteni inițial. El mi-a ascultat poveștile de viață și m-a ănțeles. Apoi s-a întâmplat ceva că am trecut de la amiciție la iubire.

Până acum pot spune că funcționează lucrurile. Cred în Dumnezeu cu tot sufletul meu și sper ca de data aceasta să fie cu noroc”, a declarat Daniela Ploia, pentru Fanatik.ro.