Cine este Iulia, soția lui Cristian Popescu Piedone. Cei doi sunt căsătoriți de 36 de ani

Cristian Popescu Piedone este cunoscut de o țară întreagă, însă puțini sunt cei care o cunosc pe soția sa. Edilul și Iulia sunt căsătoriți de 36 de ani și au împreună doi copii.

12 aug. 2023, 12:50

Cristian Popescu Piedone este unul dintre oamenii momentului în politica românească. După ce a fost eliberat și s-a reîntors la Primărie, edilul este foarte activ în viața publică.

Însă, pe cât de cunoscut este Cristian Popescu Piedone, pe atât de discretă este soția sa. Pe edilul sectorului 5 îl cunoaște o țară întreagă, însă puțini sunt cei care o știu pe soția sa.

Cristian Popescu Piedone și Iulia sunt căsătoriți de 36 de ani și au împreună doi copii. Femeia a ales să aibă o viață cât se poate de discretă și să stea departe de lumina reflectoarelor.

Dar știți cum se spune. În spatele unui bărbat puternic stă o femeie și mai puternică. Chiar dacă nu a vrut să iasă în față, Iulia a știut mereu cum să-și susțină și să-și ajute soțul.

De altfel, în perioada în care Cristian Popescu Piedone a fost încarcerat, Iulia i-a fost alături și l-a susținut.

Cristian Popescu Piedone și Iulia s-au cunoscut în tinerețe

În urmă cu ceva timp, Cristian Popescu Piedone a vorbit despre relația cu soția sa. Edilul și Iulia s-au cunoscut în tinerețe, la un restaurant la care lucrau amândoi. S-au văzut, s-au plăcut și s-au căsătorit în 1988.

La scurt timp de la nuntă a venit pe lume fiul lor, Vlad, iar mai apoi fiica lor, Ana Maria. În 2012, Cristian Popescu Piedone și soția sa și-au jurat din nou iubire în fața Lui Dumnezeu în cadrul unei ceremonii emoționante, nași fiindu-le la nunta de argint, când se aniversează 25 de ani de la nuntă, Andra și Cătălin Măruță, cei care sunt și nașii fiului lor.

Piedone, cuvinte la superlativ despre soția sa

De altfel, în urmă cu ceva timp, în emisiunea lui Denise Rifai, Piedone a avut doar cuvinte de laudă la adresa mamei copiilor lui.

Iulia este tot ce am mai strălucit pe lume, este steaua mea polară! Îmi iubesc sotia, îmi iubesc familia. Familia este, de fapt, Olimpul meu, acolo sunt eu Zeu! Familia este toată puterea mea, de unde mă încarc”, spunea Cristian Popescu Piedone.

CITESTE SI: Piedone se bucură de dulcea libertate. Lux, dans și opulență în cluburile din Mamaia. Cum a celebrat edilul ziua ginerelui său