Cine este Livia Voigt, desemnată cea mai tânără miliardară din lume. La doar 19 ani are o avere de 1,1 miliarde de dolari

De când internetul a devenit o obișnuiță pentru majoritatea oamenilor de pe planetă, tot de atunci, peste noapte, au răsărit vedete și persoane care au strâns averi colosale. Cine este Livia Voigt, cea mai tânără miliardară din lume.

09 apr. 2024, 22:56

La doar 19 ani, Livia Voigt are o avere de 1,1 miliarde de dolari. Livia este desemnată cea mai tânără miliardară din lume.

Dacă mulți s-au gândit că tânăra probabil este un influencer care a dat lovitura, ei bine, nu e adevărat! Aceasta s-a îmbogățit după ce a moștenit acțiuni la o renumită companie de mașini electrice.

Citește și Cea mai bogată femeie din România a trecut prin momente de groază. „Ok, acum murim!”

Livia Voigt este moștenitoarea unei companii de mașini electrice numită Weg.

Datorită activelor pe care le deține în cadrul firmei, tânăra câștigă aproximativ 160.000 de dolari pe zi.

Mai mult decât atât, pe lista tinerilor miliardari, se află și sora ei mai mare, Dora Voigt de Assis, în vârstă de 26 de ani.

Cele două sunt cele mai mici nepoate ale co-fondatorului Weg, Werner Ricardo Voigt.

Werner Ricardo Voigt, co-fondatorul renumitei companii de mașini electrice Weg, a decedat în urmă cu aproape 8 ani.

Familie de miliardari

Printre cei care au moștenit acțiunile companiei se numără Dora Voigt de Assis și sora ei mai mică, Livia.

Acesta din urmă a fost desemnată cea mai tânără miliardară din lume, cu o avere de 1,1 miliarde de dolari, potrivit clasamentului Forbes.

Pe lângă cele precizate anterior, pe lista celor mai bogați tineri de pe planetă se află și alte nume!

Citește și FOTO! Nu o cunoaşte aproape nimeni, dar ea este cea mai bogată femeie din România! Doamna din imagine are o afacere de zeci de milioane de euro de care toată lumea a auzit

Verișorii mai mari ai fetelor, Eduardo Voigt Schwartz și Mariana Voigt Schwartz Gomes, dețin și ei acțiuni în celebra companie.