Cine este mama lui George Burcea, eroina cărţii scrise de actor: „În loc de iubire, pumni şi ură”

Cine este mama lui George Burcea. Georgeta este o femeie extrem de discretă, puţini au ştiut cum arată eroina cărţii scrise de actor, unde relatează întâmplări dureroase din viaţa lor. Potrivit dezvăluirilor făcute de George, mama lui a trecut prin momente care i-au marcat viața, din cauza soțului ei.

30 nov. 2021, 17:48
Cine este mama lui George Burcea, eroina cărţii scrise de actor: „În loc de iubire, pumni şi ură”
George Burcea şi-a cerut scuze pentru declaraţiile făcute

Cine este mama lui George Burcea. Actorul a relatat la un moment dat că, la ceva timp după divorțul părinților, a vrut să reia legătura cu tatăl său, dar s-a ajuns la scene de violență.

Cine este mama lui George Burcea

După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită.

Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele. Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visurile”, a transmis George Burcea în urmă cu aproape doi ani, făcând referire la tatăl lui.

Citeşte şi: Primele imagini cu George Burcea, după scandalul violenţei domestice. Cum s-a fotografiat cu cele două fetiţe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea)

Violența domestică a lăsat răni adânci în sufletul multor mame. Inclusiv în inima mamei mele…„, a mai scris fostul soţ al Andreei Bălan pe reţelele de socializare.

George Burcea, despre clipul în care îndeamnă la violență domestică

George Burcea a postat pe contul personal de Instagram un mesaj în care își cere scuze public pentru declarațiile controversate pe care le-a făcut, în care spunea că anumite femei merită să fie bătute.

Doresc să îmi cer scuze în mod public pentru cele spuse în live-ul de ieri, de pe pagina mea de Instagram. Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică.

În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine. Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste nici și niciunei femei.

Nu consider că femeile merită să fie agresate fizic sau verbal de partenerii lor, indiferent de situație. Înțeleg de ce este complet greșit ceea ce am spus și înțeleg că cele spuse de mine la furie nu au făcut altceva decât să contribuie la o gândire toxică și bolnavă. Îmi pare foarte rău și nu pot face altceva decât să îmi cer iertare și să mă educ mai mult pe acest subiect. Îmi asum valul de reacții negative. Ceea ce am spus este impardonabil și este normal ca oamenii să mă tragă la răspundere.

Îmi asum responsabilitatea, îmi cer scuze încă o dată și îmi pare rău. Înțeleg durerea femeilor care trec prin violență domestică zi de zi și care își protejează agresorii. Vreau să ajut, în niciun caz nu îmi doresc să fiu parte din problemă. Asta mi-am dorit dintotdeauna, să ajut, dar intenția nu justifică în niciun fel cuvintele pe care le-am folosit.

Voi continua să lupt împotriva violenței domestice, iar cu siguranță greșeala pe care am făcut-o m-a determinat să înțeleg mai bine gravitatea acestui subiect”, este mesajul transmis de George Burcea.