Haos legat de noul antrenor al FCSB. Răsturnare de situaţie după ce se bătuse palma. Reacţia lui Becali

S-a aflat numele noului antrenor de la FCSB. Era vorba despre Costel Enache, tehnicianul echipei FC Hermannstadt, dar negoicerile s-au dat peste cap. In prezent, FCSB e antrenata tot de Vergil Andronache, fostul secund al lui Bogdan Andone.

19 aug. 2019, 08:15
Haos legat de noul antrenor al FCSB. Răsturnare de situaţie după ce se bătuse palma. Reacţia lui Becali

UPDATE: Varianta Costel Enache la FCSB a picat, după ce Gigi Becali a dezvăluit că antrenorul celor de la Hermannstadt, cu care trebuia să aibă azi întâlnirea decisivă, nu i-a mai răspuns la telefon.

„Nu am discutat nimic, nu mai are rost să discutăm. Vorbisem cu Enache, azi trebuia să-l prezint, nu mai știu, nici nu a mai răspuns la telefon, asta e. Ce dezamăgire? Daca spui că vii și după nu mai vii…adica nu înțeleg…n-are rost, că nu vreau să judec oamenii”, a afirmat Gigi Becali.

UPDATE: Directorul executiv al FC Haermannstadt, Iuliu Mureşan, a reafirmat, luni, faptul că antrenorul Costel Enache rămâne la formaţia sibiană şi nu va merge la FCSB.

„Nu căutăm antrenor, avem antrenor, chiar am vorbit cu Costel, e în drum spre Sibiu. A fost până acasă, având o pauză mai lungă între meciuri, că am jucat vineri şi jucăm lunea viitoare, au fost liberi şi jucătorii. GPS e la noi, l-a fixat pe Sibiu. Exclus din punctul meu de vedere (n.r. – să meargă la FCSB), sută la sută. A ajuns şi el la concluzia că e mai e mai bine să rămână la noi. Rămânem cu Costel Enache, ne-am adaptat unii cu alţii, el cu jucătorii, cu noi, cu toată lumea, suntem armonizaţi destul de bine. Aţi văzut şi jocul de aseară (n.r. – al FCSB), nu vreau eu să comentez prea mult cum joacă alţii, jocul de aseară nu ştiu dacă dă prea multe speranţe, ultimele patru partide ale lor şi dacă un antrenor ar merge azi, ce să schimbe până joi, când au meci important? Să-ţi legi numele de ratarea obiectivului principal care a mai rămas la FCSB nu e o chestie bună în CV-ul unui antrenor. Plus alte aspecte care sunt. Ieri, am vorbit cu Costel, era foarte vesel şi optimist şi el mi-a spus că e liniştit şi vine la Sibiu unde îşi continuă munca, pentru că aşa e bine, aşa e normal. Azi dimineaţă, a vorbit cu unul dintre acţionarii echipei şi acţionarul cu care a vorbit mi-a spus că era foarte bine şi nu avea alte gânduri, decât să vină la Sibiu”, a declarat Mureşan, la Digi Sport.


UPDATE: Becali, un nou refuz. FCSB rămâne fără antrenor. Telekom Sport a aflat că antrenorul celor de la Hermannstadt nu-i mai răspunde la telefon lui Gigi Becali, astfel că FCSB va rămâne în continuare fără un antrenor principal. Deşi patronul anunţase că va anunţa numele noului antrenor în această săptămână, se pare că echipa îl va avea pe bancă la meciul tur cu Vitoria Guimaraes tot pe interimarul Vergil Andronache.

Din informaţiile Telekom Sport, Costel Enache şi-ar fi reziliat deja contractul cu FC Hermannstadt şi ar urma să preia echipa lui Gigi Becali.

Tehnicianul în vârstă de 46 de ani are totuşi o clauză de rezilere de 50.000 de euro care trebuie plătită, altfel nu va putea loc pe banca vicecampioanei României. 

Costel Enache a preluat-o pe FC Hermannstadt în 2019, după despărţirea de Vasile Miriuţă. El a mai pregătit de-a lungul carierei sale echipeie Ceahlăul Piatra Neamţ, Politehnica Iaşi, FC Botoşani şi Astra Giurgiu. Între 2015-2017 Enache a pregătit naţionala de tineret U19 a României.

Acum, el pare alesul lui Gigi Becali pentru a duce mai departe proiectul FCSB.