Cine este noul iubit al Soniei Trifan. I-a fost cavaler de onoare la nunta cu fostul soț: „Mereu a fost o chimie între ei”

Cine este noul iubit al Soniei Trifan. Creatoarea de modă a dezvăluit că după divorțul de fostul ei soț, Andrei, a apărut un alt bărbat în viața ei. Nu a ezitat și a recunoscut că nu este o femeie singură, însă a fost reținută în a da detalii.

24 apr. 2023, 11:29
Cine este noul iubit al Soniei Trifan. I-a fost cavaler de onoare la nunta cu fostul soț: „Mereu a fost o chimie între ei”
Cine este noul iubit al Soniei Trifan

Cine este noul iubit al Soniei Trifan. Chiar dacă nu a vrut să dezvăluie numele celui care i-a făcut inima să bată din nou, Sonia Trifan nu se mai ascunde. Florin Burescu este numele bărbatului, de profesie designer, la fel ca ea. Deși este mai mic cu 15 ani decât ea, se pare că pentru ei nu contează prea mult acest aspect.

Citește și: Tendințe în modă 2023. Sonia Trifan dezvăluie ce piese vestimentare nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei în 2023

Cine este noul iubit al Soniei Trifan

Nimeni nu se aștepta la o relație între Sonia Trifan și Florin Burescu, însă se pare că dragostea vine de unde te aștepți mai puțin. Din declarațiile apropiaților celor doi, se pare că povestea lor de dragoste ar fi început în urmă cu mai mult timp.

Florin și Sonia se cunosc de mai bine de 12 ani și mereu a fost o chimie între ei. El a fost și cavaler de onoare la nunta ei cu Andrei atunci când cei doi s-au căsătorit. În toamnă, Sonia și Florin s-au revăzut la un eveniment monden, după ce în pandemie au vorbit doar la telefon.

Discuțiile telefonice pe care le-au avut i-au apropiat mai mult și și-au dat seama că au multe în comun. Weekend-ul care a trecut au fost împreună la un festival de moda, iar pe tot parcursul serii se strigau unul pe celălalt doar iubire și dragostea mea, au dezvăluit apropiați ai celor doi, pentru click.ro.

Sonia Trifan a explicat că momentan ea și partenerul din viața ei sunt la început de relație, astfel că nu vor să se expună în fața tururor. Mai mult decât atât, a precizat că vor să se mai cunoască, iar dacă lucrurile vor fi stabile între ei, o să facă publică relația.

Momentan nu vreau să îl prezint pe bărbatul cu care sunt, să ies cu el peste tot și deja lumea să îl știe și să îl cunoască. Sunt la început! Este cineva cu care mă văd, da, recunosc, dar nu aș vrea să spun foarte multe pentru că nu îmi dau seama exact ceea ce îmi trebuie având în vedere experiența profesională prin care am trecut. Acum mă gândesc sincer de cinci ori înainte să fac un pas și să fiu cu cineva.M-a făcut mult mai precaută și cred că lucrul ăsta este mult mai bun pentru mine pentru a mă apăra.

Așa că nu vreau să dau prea multe detalii pentru că nu sunt, dar cu siguranță când voi fi ferm convinsă că este persoana cu care mi-aș petrece timpul în următorii ani din viața mea cu siguranță voi ieși fără niciun fel de problemă la braț cu el. În acest moment nu m-aș mai recăsători, dar am învățat în timp că niciodată să nu spui niciodată, cine știe, în viitor”, a declarat Sonia Trifan în urmă cu mai bine de o lună.