Cine este Paula Hriscu, noua revelaţie a muzicii populare. Transformarea spectaculoasă a tinerei artiste care şi-a văzut moartea cu ochii: de la imaginea Vitoriei Lipan la cea de bombă sexy

Probabil că nu mulți sunt aceia care să nu fi auzit măcar o dată cântecul "M-o trimis mama la capre" în interpretarea frumoasei Paula Hriscu. Iar celor care au văzut şi videoclipul, cu siguranţă le-a rămas întipărită pe retină imaginea unei tinere extraordinar de frumoase, a cărei apariţie aminteşte mai degrabă de Vitoria Lipan.

31 oct. 2021, 13:01

Cu broboadă neagră în jurul capului, cu ie, bundiţă şi catrinţă şi încălţată în opinci, artista coboară printre brazi, prin zăpadă, sprijinindu-se când şi când de o botă. Nimic din această apariţie arhaică nu ar duce cu gândul la faptul că, sub aceste straie, s-ar ascunde un trup firav, dar bine lucrat, demn de podiumurile competiţiilor de fitness şi culturism.

Căci acestea sunt cele două mari pasiuni ale tinerei cu ochi ca cerul: muzica şi fitnessul. Ambele descoperite destul de târziu, la 22 de ani, vârstă la care alţii au multe performanţe la activ.

Paula Hriscu s-a apucat de cântat în semn de mulţumire pentru că Dumnezeu i-a dat a doua şansă la viaţă

O întâmplare nefericită, care a adus-o în pragul morţii, a determinat-o pe Paula Hriscu să ia decizia de a se apuca de muzică, mulţumindu-I, în acest fel, lui Dumnezeu că nu a luat-o la El.

În urmă cu opt ani, am făcut o hemoragie internă, am pierdut 3,5 l de sânge, din cauza unui chist ovarian care a perforat. Medicii nu prea-mi dădeau şanse de supravieţuire, însă Dumnezeu a făcut o minune şi mi-a salvat viaţa. Valorile mele, pulsul, tensiunea, erau perfecte, deşi eu practic mă stingeam.

Medicii m-au salvat după câteva ore bune şi de atunci viaţa mea s-a schimbat. În acea perioadă lucram şi a trebuit să stau în concediu medical. Eram casier încasator într-o sală de jocuri. Mama s-a gândit că nu mai pot face efort fizic. Eu, la serviciu, mai aveam de cărat câte o ladă cu sucuri. După operaţie, nu mai puteam ridica greutăţi. Mamam m-a întrebat dacă nu ştiu să cânt. Nu-i cântasem niciodată, eu sunt foarte emotivă.

Nu conştientizam ce înseamnă a cânta, ce efort presupune asta, că totul este susţinere abdominală. Am zis bine, fie. Am fredonat ceva, am plâns şi de emoţie, dar şi de durere, că operaţia mea e pe tot abdomenul, muşchii mei fiind desprinşi, ei încercau să se prindă înapoi, mă dureau tare la efort, nici nu puteam să râd cum trebuie.

Citeste si Familia Măruță, costumată în familia Addams de Halloween 2021. Imaginile cu Andra întruchipând-o pe Morticia Addams au devenit virale – VIDEO

Aveam un prieten instrumentist pe care mama l-a chemat acasă să mă asculte. I-am cântat şi lui şi a zis: ‘Fata e talentată, dar trebuie şlefuit acest talent. Să o pregătească cineva, că ea nu ştie să-şi folosească vocea’.

După cinci luni de la operaţie, am început serviciul, dar urmam în paralel şi Şcoala Populară de Artă. M-am trezit la secţia de muzică populară, dar acolo cred că a fost menit să ajung.

Cred că Dumnezeu mi-a dat o a doua şansă. Prin muzica mea, ajung în sufletele oamenilor. Cred că Dumnezeu, prin vocea mea, transmite un mesaj„, a dezvăluit frumoasa interpretă în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paula Hriscu (@hriscupaula)

Trăieşte după rigorile sportivilor de performanţă

Deşi are un program extrem de încărcat, Paula reuşeşte să îşi organizeze timpul în aşa fel încât să facă faţă şi antrenamentelor, şi cântărilor. Interpreta trăieşte după rigorile sportivilor de performanţă.

Am foarte multe lucruri de făcut în fiecare zi, sportul şi muzica. Încep dimineaţa cu sala, mănânc un mic-dejun corespunzător pentru a avea energie, şi pe urmă facem muzică.

Citeste si Mama lui Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au aliat ca să scape de Bianca Drăgușanu: „O urăște mai multe ca orice pe lume”

Iubesc acest sport, am descoperit fitnessul din nevoia de a-mi antrena mușchii abdominali (exercițiu necesar atunci când performezi cu vocea), iar acum deja fac fitness de performanță. Am pornit de la o nevoie acută și am ajuns să integrez sportul ca mod de viață. Totul a devenit serios după acea intervenție chirurgicală pe tot abdomenul.

După cum bine știți, în acea perioadă m-am apucat și de muzică. Așa cum se știe, interpretarea vocală înseamnă susținere abdominală la modul cel mai serios. Ei bine, eu nu o mai aveam. Pe lângă susținere abdominală pentru a cânta, mai aveam nevoie și de întărirea mușchilor abdominali, care erau foarte slăbiți din cauză că incizia este pe tot abdomenul. Și apoi îmi doream și eu, ca orice fată tânără, să am un abdomen frumos”, a declarat frumoasa artistă pentru site-ul e-femeia.ro.