Familia Măruță, costumată în familia Addams de Halloween 2021. Imaginile cu Andra întruchipând-o pe Morticia Addams au devenit virale – VIDEO

De Halloween 2021, vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase și au reușit să își impresioneze fanii pe rețelele de socializare.

30 oct. 2021, 21:37
Familia Măruță, costumată în familia Addams de Halloween 2021. Imaginile cu Andra întruchipând-o pe Morticia Addams au devenit virale – VIDEO

Familia Măruță, costumată în familia Addams de Halloween. De la acest trend nu au făcut rabat nici membrii familiei Măruță. Astfel, cei patru au decis să întruchipeze personajele familiei Addams.

Familia Măruță, costumată în familia Addams de Halloween. Imaginile cu Andra întruchipând-o pe Morticia Addams au devenit virale – VIDEO

Într-un videoclip postat pe pagina Andrei de Tik Tok, cei patru și-au luat în serios rolul și au început să aibă mișcările de la începutul filmului cu ”Familia Addams”.

”Să anunțe cineva Familia Addams că anul ăsta Familia Măruță este mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE 🤣🎃 #addamsfamily @evamaruta @davidmaruta @catalinmaruta”, spune Andra pe contul personal de Tik Tok.

@andraSă anunțe cineva Familia Addams că anul ăsta Familia Măruță este mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE 🤣🎃 #addamsfamily @evamaruta @davidmaruta @catalinmaruta

♬ original sound – rebecca zamolo

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, iar postarea a reușit să strângă peste 74.500 de likeuri.

Sărbătoarea de Halloween este atribuită americanilor, chiar dacă originile ei sunt europene. Denumirea sărbătorii este prescurtarea de la “All-hallow-evening”, mai exact, ziua tuturor sfinților. În ciuda faptului că este o sărbătoare păgână, sărbătoarea a fost acceptată de biserica catolică și protestantă, pe motiv că, în aceste culte, ziua tuturor sfinților se sărbătorește pe 1 noiembrie. Pentru prima dată, cuvântul Halloween, a fost folosit în secolul al XVI-lea, în Scoția. Sărbătoarea este celebrată în mai multe țări, printre care: Irlanda, Statele Unite, Puerto Rico, Canada, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă.

Citește și: Fiica Andreei Esca, petrecere de Halloween fără regulile impuse de pandemie
Tradiția spune că în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, spiritele, atât cele rele, cât și cele bune, traversează granița din lumea noastră și cea de dincolo. În ciuda celor spuse, sărbătoarea nu are deloc o semnificație satanică. S-a discutat faptul că originile sărbătorii se regăsesc într-un festival celt, cunoscut și sub denumirea de „Samhain”, festival care era organizat pe 31 octombrie. Scopul festivalului era de a strânge recolte, iar manifestările erau asemănătoare cu cele de acum: costume de Halloween, decorațiuni pentru casă, transformarea dovlecilor în felinare, dar și machiaje și celebrul „trick-or-treat”.

Citește și: Tradiții de Halloween 2021. Superstițiile și legendele care îți vor da fiori. Ce e bine să faci în noaptea când „cerurile se deschid”


loading...