Marlena Botezatu, senzaţie la Românii au talent. A participat şi la Chefi la cuţite VIDEO

Marlena Botezatu a făcut senzaţie la Românii au talent. Românca nu este străină camerelor de luat vederi, dar nici telespectatorilor. În urmă cu doi ani, românca a participat la Chefi la cuţite, unde a ajuns până în finală.

08 feb. 2021, 21:43
Marlena Botezatu, senzaţie la Românii au talent. A participat şi la Chefi la cuţite VIDEO
Marlena Botezatu, senzaţie la Românii au talent

Marlena Botezatu, senzaţie la Românii au talent. Românca în vârstă de 52 de ani a venit pentru preselecții direct din Londra, deoarece acolo deține un restaurant cu specific românesc. A ajuns în Anglia în urmă cu mai bine de 10 ani, imediat după ce a divorțat de tatăl copiilor ei, împreună cu cei trei copii: un băiat de 27 de ani și doi gemeni în vârstă de 17 ani.

Citeşte şi: ROMANII AU TALENT 2021: Filip Cioc a primit primul Golden Buzz al sezonului. Băiatul i-a impresionat până la lacrimi pe juraţi! – VIDEO

Marlena Botezatu, senzaţie la Românii au talent

Își dorea să cânte în copilărie, ba chiar a făcut parte dintr-un ansamblu profesionist de muzică populară, însă a renunțat după trei ani. A venit la Românii au Talent, pentru ca de o perioada s-a apucat de cântat. Pandemia a forțat-o să reducă motoarele afacerii și s-a trezit că are prea mult timp liber și s-a apucat să cânte din plăcere.

Marlena, ştii ce a observat maestrul (n.r Florin Călinescu) din prima, şi a şi pomenit, bucuria. Bucuria aia am văzut-o şi eu, din clipa în care ai intrat pe scenă. Nu poţi să o maschezi, cred că e în tine. Eşti o apariţie de senzaţie, Marlena„, i-a spus Andi Moisescu, după momentul româncei.

A fost finalistă la Chefi la cuţite

A fost șef de sală în restaurante conduse de bucătari de renume, iar în prezent și-a deschis o firmă de catering ce organizează evenimente, în cadrul căreia este atât director, cât și head chef.

Marlena a participat, în urmă cu doi ani, la emisiunea ”Chefi la cuțite”, unde a ajuns în finală. „Mă numesc Marlena Botezatu, am 50 de ani și vin de la Londra”. Aşa s-a descris, cu modestie și simplitate, finalista. Farfuriile sale magice, în care pregătește cu migală și pasiune deserturi delicioase de ciocolată, au atras atenția juraților și simpatia publicului din România.

Femeia are o poveste impresionantă de viaţă, a plecat din România ca să înceapă o viata nouă, mai ales că fiul cel mare era deja în Anglia deoarece nu mai suporta scandalurile de acasă. După o perioadă, l-a rugat să le cumpere bilete de avion și fraților, pe care i-a păcălit că vor pleca în vacanță la Băile Herculane.

I-a mințit pentru ca aceștia să nu spună nimic tatălui care nu i-ar fi lăsat să plece. La început au locuit într-o cameră micuță, într-un cartier rău famat din Londra.

A muncit o perioadă ca manichiuristă, iar apoi și-a început cariera de bucătar, ajutată și de lucrurile pe care le făcea după munca. A făcut livrări pentru Amazon, a făcut curățenie, a lucrat pe post de cameristă.

După foarte multă muncă a ajuns sa fie propriul șef, la cel mai bine cotat restaurant de tradițional românesc din Anglia. Băiatul cel mare lucrează ca analist financiar la o banca de investiții în Londra.