Tânărul fără mâini a impresionat juriul de la Românii au talent: „Vine câte un moment şi îţi dă o palmă”

Tânărul fără mâini a impresionat juriul de la Românii au talent. Numele lui este Cornel Marin, are 39 de ani şi este din Constanţa. Bărbatul s-a născut într-o familie simplă, crescut doar de mamă, deoarece tatăl a plecat din viața lor atunci când avea numai 7 ani.  

08 feb. 2021, 23:08
Tânărul fără mâini a impresionat juriul de la Românii au talent: „Vine câte un moment şi îţi dă o palmă”
Cornel a impresionat juriul de la Românii au talent

Tânărul fără mâini a impresionat juriul de la Românii au talent. „Vine câte un moment din acesta şi îţi dă aşa, o palmă peste ceafă„, a declarat Pavel Bartoş la scurt timp timp după ce Cornel şi-a început momentul.

Talentul și l-a descoperit după accidentul ce l-a făcut să îsi piardă mâinile. La 17 ani s-a electrocutat când s-a adăpostit de ploaie sub un stâlp de înaltă tensiune. A stat timp de trei săptămâni în comă, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze brațele.

Tânărul fără mâini a impresionat juriul de la Românii au talent

După ce a revenit acasă simțea nevoia sa facă ceva, să încerce să se descurce singur. A luat un creion în gură și a început să scrie, iar apoi să deseneze. S-a perfecționat, iar apoi i s-a propus sa plece în Italia, să devină artist stradal. A muncit timp de doi ani în Italia unde a reușit să câștige bani pentru el și familia sa.

Citeşte şi: Marlena Botezatu, senzaţie la Românii au talent. A participat şi la Chefi la cuţite VIDEO

Cornel este la a doua căsătorie și are 3 copii. Un copil natural din prima căsătorie și doi copii ai soției actuale pe care îi consideră că și copiii sai.

Pictura este refugiul său, locul în care se simte întreg. Începând de anul acesta pictează pe faleză, în Constanța, însă îi este foarte greu căci nu este lăsat de  poliție. Primește amenzi și îi sunt luați banii, iar de multe ori nu mai rămâne cu nimic. potrivit Pro TV.

Florin Călinescu a rămas impresionat de tânărul fără mâini