Cine este românca superbă care va candida la primăria orașului Las Vegas. Irina Hansen i-a dat peste cap pe americani

Irina Hansen este stabilită de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii, iar anul viitor va candida pentru primăria oraşului Las Vegas. Românca va concura împortiva a patru candidați pentru acest post.

26 oct. 2023, 22:04
Cine este românca superbă care va candida la primăria orașului Las Vegas. Irina Hansen i-a dat peste cap pe americani
Cine este românca superbă care va candida la primăria orașului Las Vegas. Irina Hansen i-a dat peste cap pe americani

În anul 2024, o româncă stabilită în Statele Unite ale Americii, pe nume Irina Hansen, se va înscrie în cursa pentru funcția de primar al orașului Las Vegas. Irina are planuri ambițioase pentru orașul respectiv, cu condiția să obțină votul localnicilor. Ea se autodescrie drept o persoană cu convingeri conservatoare. Motto-ul companiei lui Irina Hansen sună astfel: Dacă ei nu o vor face, eu o voi face!”.

Citește și: Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri. Impresara își deschide un cazinou ca în Las Vegas: „Dacă ai creier, poți să faci orice gen de business”

La data de 21 septembrie 2023, Irina Hansen și-a anunțat oficial candidatura la funcția de primar în cadrul unui eveniment de campanie. Potrivit informațiilor de la KNTV, Carol Goodman, care deținea funcția de primar în Las Vegas în acel moment, a declarat că intenționează să elibereze poziția respectivă în anul 2024.

Irina Hansen s-a născut în România în 1978 și a emigrat în Statele Unite ale Americii pentru a scăpa de „domnia opresivă a unui dictator comunist”. În 1998, aceasta s-a stabilit în Las Vegas, după ce locuise anterior în California, iar în 2005 a obținut licența imobiliară. Irina este un membru activ al Asociației Agenților Imobiliari, Asociației Naționale a Agenților Imobiliari și a Consiliului pentru Proprietăți Imobiliare Rezidențiale. În 2019, ea a fondat Prestige Salon and Spa.

„Irina crede că, sub conducerea ei, va putea crea o creștere economică durabilă în Las Vegas și va restabili încrederea poporului în oficialii aleși. S-a săturat de oameni care fac promisiuni goale pentru a fi aleși, ceea ce s-a transformat în inactivitate și complenzanţă”, se arată într-un comunicat de presă.

Irina Hansen spune despre ea că este o persoană. Platforma pe care o are evidențiază responsabilitatea și transparența cu privire la cetățeni, asigurarea siguranței orașului, creșterea economică durabilă, dar și găsirea unei soluții pentru persoanele fără adăpost.

În luna septembrie a acestui an, românca a participat la o reuniune a Consiliului de administrație al districtului școlar al districtului Clark County și a susținut că Politica 5138 va fi anulată. Această Politică abordează nevoile și drepturile elevilor care au identități sau expresii diverse de gen.

Citește și: Câți bani a aruncat Andreea Antonescu într-un cazino din Las Vegas. Vedeta a spus totul despre experiența cu jocurile de noroc: „I-am pierdut în 30 de secunde”