Cine este românul care s-a prăbușit în gol, cu camionul, de pe un pod în Italia. Gheorghe, tatăl unui băiețel de 11 ani, a murit pe loc în cabina zdrobită

Gheorghe Buzura și-a găsit sfârșitul departe de casă, într-un mod tragic. Bărbatul de 51 de ani locuia și muncea de peste trei decenii în Trento, Italia. Luni dimineață, Gheorghe s-a prăbușit cu camionul frigorific pe care-l conducea de pe un pod în albia râului Plima.

21 iun. 2023, 12:21

Românul s-a prăbușit în gol cu camionul, în Italia, se îndrepta spre Val Martello când, din motive încă necunoscute, a ieșit de pe șosea și a căzut de pe pod în pârâul Plima. Tragedia a avut loc în jurul orei 8.00, în Laces, o comună din provincia Bolzano, regiunea Trentino-Alto Adige. Căderea în gol i-a fost fatală. Românul nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Gheorghe Buzura n-a avut nicio șansă de supraviețuire

Românul a murit pe loc, în cabina zdrobită a TIR-ului care s-a răsturnat în timpul prăbușirii, astfel încât a ajuns jos cu roțile în sus.

Imediat, echipele pompierilor de la Martello, Laces, Coldrano, Morter și Tarres s-au deplasat la fața locului. La fața locului a ajuns și o macara pentru a recupera camionul. Din păcate, fiecare încercare de salvare a fost zadarnică: șoferul a murit pe loc în urma impactului. Drumul provincial a fost închis circulației pentru a permite echipelor de salvare să intervină.

Citeste si Daria, o româncă de 19 ani, a murit în mod tragic în Italia. „Ai lăsat în urmă inimi sfâșiate”

Operațiunile de recuperare a vehiculului au fost complicate având în vedere geografia zonei. Polițiștii italieni continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

Românul  care s-a prăbușit în gol cu camionul, în Italia, e tatăl unui băiețel de 11 ani

Gheorghe Buzura era despărțit de soția sa și avea un băiețel în vârstă de 11 ani, scrie trentotoday.it. Gheorghe mai lasă în urmă trei surori, dintre care două locuiesc în România împreună cu mama lor. În schimb, a treia soră i se alăturase în Trentino.

Citeste si Accident grav în Italia. Un autocar s-a prăbușit într-o prăpastie, după care a intrat într-o casă. Șoferul a murit pe loc