Cine este românul care şi-a ucis iubita în Spania şi i-a împrăştiat cadavrul prin tot oraşul. A tranşat-o pe adolescenta de 17 ani, deşi aveau un bebeluş împreună

Un român a şocat Spania prin crima atroce pe care ar fi comis-o. Tânărul de 23 de ani a fost arestat, după ce şi-a măcelărit iubita, a tranşat cadavrul şi a aruncat bucăţi din trup prin tot oraşul. Individul s-a predat la o secţie a Gărzii Civile şi le-a mărturisit poliţiştilor despre grozăvie.

15 iun. 2021, 08:56
Cine este românul care şi-a ucis iubita în Spania şi i-a împrăştiat cadavrul prin tot oraşul. A tranşat-o pe adolescenta de 17 ani, deşi aveau un bebeluş împreună
foto: sevilla.abc.es

Noi informaţii au făcut publice despre românul care şi-a ucis iubita în Spania. Este vorba despre Adrian Negruţ, un tânăr de 23 de ani stabilit în orăşelul spaniol Estepa, notează Lavozdelsur.es.

Adrian (foto) şi Rocio Caiz Pozo, iubita lui de 17 ani, aveau un copil de patru luni. În urma crimei înfiorătoare, instanţa l-a decăzut din drepturile părinteşti şi riscă închisoarea pe viaţă. Custodia bebeluşului a fost acordată bunicilor materni, scrie portalul OK Diario.

foto: lavozdelsur.es

Cazul de omor va fi judecat de Tribunalul Estepa.

Citeşte şi: Crimă înfiorătoare comisă de un român în Spania! Și-a ucis iubita, i-a tranșat corpul și a aruncat bucăți din el prin oraș

 

 

Cine este românul care şi-a ucis iubita în Spania şi i-a împrăştiat cadavrul prin tot oraşul

Potrivit presei spaniole, Rocio Caiz Pozo, o adolescentă spaniolă de 17 ani, a dispărut pe 3 iunie. Fata avea o relaţie cu Adrian, iar cei doi aveau împreună un băieţel de patru luni. Relaţia lor nu mai funcţiona, iar Rocio a decis să-l părăsească. Mai mult, tânăra i-ar fi furat câteva sute de euro şi l-ar fi părăsit pentru un alt bărbat. Asta susţine românul care le-a povestit procurorilor despre momentul în care şi-a pierdut simţul raţiunii.

În momentul în care a întâlnit-o, Adrian şi-a atacat iubita cu un cuţit şi nu s-a oprit până când i-a curmat viaţa. Ulterior, românul a tranşat cadavrul pe care l-a aruncat în împrejurimile oraşului, în speranţa că animalele sălbatice îl vor devora, iar crima nu va fi descoperită.

Anchetatorii spanioli au descoperit, însă, bucăţi din cadavru într-o parcare din oraşul Estepa, precum şi în alte zone de la periferia oraşului. Presa spaniolă mai scrie că Adrian şi Rocio s-au cunoscut în momentul în care fata avea 11 ani, iar băiatul 16. Ei au împreună un băieţel de patru luni, însă s-au despărţit după naşterea copilului.

Cum a acţionat românul care şi-a ucis iubita în Spania

Chiar în ziua în care a dispărut, Rocio i-a trimis surorii sale un mesaj pe Facebook. Ea ar fi vrut să-şi anunţe rudele că a plecat cu un alt tânăr, cerând fostului iubit să aibă grijă de copil. Într-un alt mesaj, adolescenta a spus că la plecare i-ar fi furat fostului iubit suma de 300 de euro.

De altfel, familia adolescentei a declarat că Rocio fusese de mai multe ori agresată de fostul iubit, însă nu a depus niciodată plângere. Părinţii fetei mai cred că mesajul a fost scris de român pe contul fetei, pentru a-şi acoperi faptele.

Adrian Negruţ a recunoscut că şi-a ucis şi tranşat fosta iubită. Românul riscă pedeapsa maximă, adică închiosarea de viaţă. Mai mult, el va trebui să achite despăgubiri familiei fetei, suma urmând a fi stabilită de judecători.

Citeşte şi: Români din Spania, prinşi cu teste COVID falsificate în Franţa. Testul PCR era inclus în preţul biletului de autocar