Cine este ROMÂNUL condamnat la MOARTE în Malaezia GALERIE FOTO VIDEO

Românul de 21 de ani condamnat la moarte pentru trafic de droguri în Malaezia este originar din localitatea prahoveană Telega. El provine dintr-o familie dezbinată.

RomaniaTV.net
16 oct. 2013, 13:27

Tânărul în vârstă de 21 de ani, care a fost condamnat la moarte de către un tribunal din Malaezia, pentru trafic de droguri, este din comuna prahoveană Telega, a declarat, miercuri, primarul acestei localităţi, Ilie Gheorghe.

Potrivit acestuia, tânărul, pe numele său Ionuţ Alexandru Gologan, provine dintr-o familie dezbinată, fiind crescut de tată şi bunică, după ce mama lui a plecat din Telega în urmă cu mai mulţi ani. Băiatul a fost crescut de bunică, fost funcţionar public în Primăria Telega. Primarul din localitate, Ilie Gheorghe, spune că Ionuţ a fost „un copil cuminte, bun la învăţătură”, dar pe care l-a stricat anturajul.

Tânărul a fost ultima oară acasă în luna iunie a anului trecut, când a ajutat la ridicarea zidurilor unei case din localitate, primarul catalogându-l drept „un băiat foarte muncitor”. Apoi a plecat în Germania, unde se pare că a apucat-o pe căi greşite.

Primarul a spus că, la o lună după ce l-a văzut pe tânăr în localitate, în vara anului trecut, a aflat că el a fost arestat şi trimis în judecată în Malaezia pentru trafic de droguri.