Cine este Sego Dubravko, croatul care a desfigurat-o pe Daniela Crudu. De la trafic de droguri, la o avere de 6 milioane de euro

Sego Dubravko, cel care a agresat-o pe Daniela Crudu, este un controversat om de afaceri de origine croată. Bărbatul este un fost luptător extrem de temut și respectat în capitala Croației, Zagreb. Majoritatea afacerilor acestuia sunt legale, însă, în trecut, banii pentru deschiderea afacerilor nu au fost obținuți pe căi tocmai cinstite.

12 feb. 2020, 07:11
Cine este Sego Dubravko, croatul care a desfigurat-o pe Daniela Crudu. De la trafic de droguri, la o avere de 6 milioane de euro

Sego Dubravko are afaceri imobiliare în majoritatea stațiunilor din Croația. Mai exact, deține un hotel de 4 stele în stațiunea Tisno, dar și apartamente pe care le închiriază în regim hotelier în stațiunile Dubrovnik, Hvar, Split. Averea omului de afaceri se ridică la peste 6 milioane de euro.

Un artist de top aruncă BOMBA în SHOWBIZ! „Nu e prima dată când Daniela Crudu este bătută de iubitul croat!”

În 2010, presa internațională anunța că liderului uneia dintre cele mai puternice organizații criminale din Europa a fost capturat, după o operațiune amplă a Interpolului. Pe atunci, se capturau și 40 de kilograme de cocaină, despre care existau informații că urmau să ajungă în toată America de Sud. Alături de șeful bandei au mai fost arestate 13 persoane, printre care se numără și un bărbat pe numele de Sego Dubravko, scrie Impact. Ulterior, croatul a fost achitat de instanță după ce ar fi făcut o înțelegere cu poliția și ar fi oferit informațiile de care dispunea.

TULBURĂTOR! Cum a fost susprins Nelu Crudu la trei zile după ce fiica sa a fost BĂTUTĂ CRUNT de iubit FOTO

Poliția română nu a putut confirma dau nici nu au infirmat problemele pe care fostul iubit al vedetei le-ar fi avut: „Pentru a putea oferi oficial acest tip de informații, este necesară cooperarea cu autoritatile croate. Acest lucru nu este posibil, deorece, momentan, nu există o plangere prealabilă din partea părții vătămate. Fiind vorba despre violența domestică, plângerea este absolut necesară. Dacă nu se va depunde plângere în termen de 85 de zile, dosarul se va închide”.