Cine este și cu ce se ocupă Cătălin Vișănescu, ginerele lui Florin Salam. El participă alături de Betty Salam la Asia Express 2024: „Noi încă nu realizăm în ce ne-am băgat”

Cătălin Vișănescu, soțul lui Betty Salam, este o persoană discretă, însă, acum va apărea alături de partenera sa pe micile ecrane, la Asia Express - Pe Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă ginerele lui Florin Salam.

27 feb. 2024, 10:13

Cătălin Vișănescu a intrat în atenția publicului după ce povestea lui de dragoste alături de Betty Salam, fiica celebrului Florin Salam, a devenit cunoscută. Soția lui a fost în lumina reflectoarelor încă de când s-a născut, iar odată cu asocierea cu tânăra cântăreață a devenit și el din ce în ce mai cunoscut.

Soțul lui Betty Salam are 34 de ani și, deși între cei doi este o diferență de vârstă de aproape 11 ani, se pare că acest lucru nu a reprezentat o problemă pentru ei. Aceștia s-au cunoscut pe vremea când Betty era adolescentă.

Citește și: Florin Salam, în lacrimi în fața fiicei sale, Betty Salam. ”Îmi pupă copiii mai cu foc decât mine! Ca să îmi dea viață, trăiesc, te iubesc!”

La 14 ani, ea a mărturisit că a trecut printr-o perioadă mai dificilă, în care a fost sprijinită doar de o prietenă. La acea vreme, vedeta își dorea să cunoască un băiat de care să se îndrăgostească, iar datorită prietenei sale l-a întâlnit pe Cătălin Vișănescu.

Cei doi s-au îndrăgostit, iar în 2018, imediat după ce Betty a devenit majoră, s-au căsătorit. Tot în același an au devenit părinții unui băiețel, pe nume Mathias. Ea a mărturisit că au trecut și prin perioade dificile în relație, dar au reușit să treacă peste ele cu brio.

„O relație sănătoasă și fericită trebuie să fie mai ascunsă din punctul meu de vedere. Nu există iubire, dragoste, relație fără puțină ciondăneală, că eu așa îi spun. Aia nu e dragoste din punctul meu de vedere. Trebuie să existe puțină gelozie acolo, că altfel nu iubești persoana de lângă tine”, spunea Betty Salam.

Vedeta a declarat că amândoi sunt geloși, iar soțul ei are acces la toate conturile ei de pe rețelele sociale.

„Gelozii mai sunt. Amândoi suntem geloşi, înseamnă că ne iubim. Deşi facem nouă ani, încă suntem geloşi. Dacă văd că se uită cineva la el, apar eu imediat în spate! Nu îi mai controlez telefonul de mult timp.

Prefer să trăiesc fericită până la adânci bătrâneţi! El, însă, are Whatsapp-ul meu, Instagram-ul meu pe telefonului lui! Are tot! Nu ne ferim! Prefer să fim ok. Eu primesc mesaje zi de zi, însă am avut discuţia asta cu Cătălin, nu poate să se supere pe orice om care îmi scrie. Mai sunt derbedei care îmi scriu, dar nu îi bagă nimeni în seamă! Acum, dacă lui îi scrie cineva, el nefiind chiar o persoană publică, atunci este dubios! Atunci îmi pun semne de întrebare.(…) El niciodată nu a lipsit de acasă! Îmi oferă respect, iubire şi mă simt fericită cu el”, a mai spus Betty.

La un moment dat, s-a zvonit că cei doi sunt la un pas de divorț, dar au negat această informație. Chiar dacă au devenit părinți de tineri, ei consideră că au făcut alegerea potrivită și de fiecare dată încearcă să petreacă timp și doar în doi.

„Comunicarea e cheia, din ounctul meu de vedere”, mărturisea Cătălin Vișănescu.

Bărbatul cochetează și el cu muzica, fiind toboșar, dar a intrat și în lumea afacerilor imobiliare. Cea mai mare pasiune a sa este fotbalul.

Betty Salam și Cătălin Vișănescu participă la Asia Express 2024

Betty și Cătălin Vișănescu au acceptat provocarea Asia Express – Drumul Zeilor și sunt gata să plece în aventura vieții lor. Artista a mărturisit că abia așteaptă să împărtășească totul cu fanii ei.ț

„Dragilor, suntem încântați să vă anunțăm că eu și soțul meu participăm în emisiunea @americaexpressromania. Este o adevărată aventură și abia așteptăm să împărtășim experiența noastră cu voi. Urmăriți-ne în drumul nostru plin de emoții și surprize!”, a scris cântăreața pe pagina de Instagram.

Citește și: Producătorii Asia Express au anunțat cine sunt vedetele care pleacă pe Drumul Zeilor. Schimbări pe ultima sută de metri în show-ul de la Antena 1

Cătălin Vișănescu a transim și el un mesaj. El a subliniat faptul că nu realizează încă în ce s-a băgat, dar este sigur că el și soția lui se vor descurca de minune.

„#IconicSquad va intra în competiția @americaexpressromania! Așadar, cei de-acasă vă rugăm să fiți cu ochii pe noi, să ne încurajați și să ne țineți pumnii pentru că vom avea nevoie! Noi încă nu realizăm în ce ne-am băgat, dar totuși vrem să avem cea mai tare experiență și lecție de viață în acest concurs și cu siguranță vom da totul (atât cât vom putea și noi 😁) să ajungem în finală și de ce nu să o putem câștiga, oricare ar fi rezultatul noi în sufletul și în inima noastră vom fi învingători! Asia Express „Pe Drumul Zeilor” continuă, dragilor! 💪💪🙏🙏”, a scris el pe Instagram.