Florin Salam, în lacrimi în fața fiicei sale, Betty Salam. ”Îmi pupă copiii mai cu foc decât mine! Ca să îmi dea viață, trăiesc, te iubesc!”

Florin Salam nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind considerat regele manelelor în România. Chiar dacă recent a trecut prin momente dificile care l-au plasat în atenția judecătorilor, manelistul nu uită ce contează, de fapt, cu adevărat. Într-un live de pe TikTok, Salam apare alături de fiica sa, Betty Salam, în fața căreia se înclină și îi jură iubire veșnică.
Filip Stan
10 feb. 2024, 10:37
Florin Salam, în lacrimi în fața fiicei sale, Betty Salam. ”Îmi pupă copiii mai cu foc decât mine! Ca să îmi dea viață, trăiesc, te iubesc!”

Florin Salam și fiica sa, Betty, au înduioșat tot internetul! După ce a trecut prin momente dificile, chiar de curând, manelistul și-a dat seama că tot ce contează în viață este familia.

Citește și VIDEO Florin Salam, săltat de polițiști într-un dosar de înșelăciune. Ar fi păbugit un mire cu mii de euro

Deși acesta și-a întemeiat o altă familie după ce soția lui a născut, cea care i-a dat viață artistei Betty Salam, manelistul recunoaște că tânăra va rămâne prima lui dragoste.

În live-ul de pe platforma TikTok, regele manelelor își laudă fiica pentru că i-a fost alături în cele mai grele momente și pentru iubirea necondiționată pe care i-a purtat-o mereu.

”Îmi pupă copiii mai foc decât mine”

Într-un live de pe TikTok, în care artistul vorbea cu alți internauți, Betty Salam a venit în vizită la tatăl ei, lucru care l-a înduioșat pe regele manelelor, care a și început să plângă în fața fiicei sale.

„Fata mea care mereu m-a înțeles. Îmi pupă copiii mai cu foc decât mine! Eu mai am trei copii cu Ruxi, dar Beti îmi pupă copiii mai cu foc decât mine! Ca să îmi dea viață să trăiesc, uitați-o! Dragostea mea, ochișorii mei, te iubesc.

Să mori și tu și mama mea dacă nu ești dragostea lui tăticul până oi intra în pământ! De unde vii tu acum? Ai venit la tăticul tău? Mă mai iubești?”, i-a spus Salam fiicei sale, în timp ce plângea.

„Cel mai mult te iubesc”, i-a spus Betty.

„Eu sunt regele tău? Până intru în pământ sunt viața ta?”, a întrebat-o cu lacrimi în ochi Florin Salam.

„Te iubesc, te iubesc mult, mult!”, i-a răspuns tânăra tatălui său, în timp ce îi săruta mâinile.

Citește și Mireasa țepuită de Florin Salam rupe tăcerea: ”I-am dat 5.500 de euro. Nu ne așteptam să facă așa ceva…”

„Uitați-vă, oamenilor ce am aici, mai am cuvinte să vorbesc? Of, Doamne. Am emoții când o iau în brațe, nu mai știu de capul meu. Ați văzut cine a venit la mine? Beticu meu”, a continuat manelistul, abia abținându-se să nu mai plângă.

Printre altele, este cert că dragostea de tată rămâne una dintre cele mai puternice sentimente, după cum se poate vedea și în exemplul de față.

@__ana.03__ #viral ♬ sunet original – AnnaMaria

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!