Florin Salam, în lacrimi în fața fiicei sale, Betty Salam. ”Îmi pupă copiii mai cu foc decât mine! Ca să îmi dea viață, trăiesc, te iubesc!”

Florin Salam nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind considerat regele manelelor în România. Chiar dacă recent a trecut prin momente dificile care l-au plasat în atenția judecătorilor, manelistul nu uită ce contează, de fapt, cu adevărat. Într-un live de pe TikTok, Salam apare alături de fiica sa, Betty Salam, în fața căreia se înclină și îi jură iubire veșnică.

10 feb. 2024, 10:37

Florin Salam și fiica sa, Betty, au înduioșat tot internetul! După ce a trecut prin momente dificile, chiar de curând, manelistul și-a dat seama că tot ce contează în viață este familia.

Citește și VIDEO Florin Salam, săltat de polițiști într-un dosar de înșelăciune. Ar fi păbugit un mire cu mii de euro

Deși acesta și-a întemeiat o altă familie după ce soția lui a născut, cea care i-a dat viață artistei Betty Salam, manelistul recunoaște că tânăra va rămâne prima lui dragoste.

În live-ul de pe platforma TikTok, regele manelelor își laudă fiica pentru că i-a fost alături în cele mai grele momente și pentru iubirea necondiționată pe care i-a purtat-o mereu.

”Îmi pupă copiii mai foc decât mine”

Într-un live de pe TikTok, în care artistul vorbea cu alți internauți, Betty Salam a venit în vizită la tatăl ei, lucru care l-a înduioșat pe regele manelelor, care a și început să plângă în fața fiicei sale.

„Fata mea care mereu m-a înțeles. Îmi pupă copiii mai cu foc decât mine! Eu mai am trei copii cu Ruxi, dar Beti îmi pupă copiii mai cu foc decât mine! Ca să îmi dea viață să trăiesc, uitați-o! Dragostea mea, ochișorii mei, te iubesc.

Să mori și tu și mama mea dacă nu ești dragostea lui tăticul până oi intra în pământ! De unde vii tu acum? Ai venit la tăticul tău? Mă mai iubești?”, i-a spus Salam fiicei sale, în timp ce plângea.

„Cel mai mult te iubesc”, i-a spus Betty.

„Eu sunt regele tău? Până intru în pământ sunt viața ta?”, a întrebat-o cu lacrimi în ochi Florin Salam.

„Te iubesc, te iubesc mult, mult!”, i-a răspuns tânăra tatălui său, în timp ce îi săruta mâinile.

Citește și Mireasa țepuită de Florin Salam rupe tăcerea: ”I-am dat 5.500 de euro. Nu ne așteptam să facă așa ceva…”

„Uitați-vă, oamenilor ce am aici, mai am cuvinte să vorbesc? Of, Doamne. Am emoții când o iau în brațe, nu mai știu de capul meu. Ați văzut cine a venit la mine? Beticu meu”, a continuat manelistul, abia abținându-se să nu mai plângă.

Printre altele, este cert că dragostea de tată rămâne una dintre cele mai puternice sentimente, după cum se poate vedea și în exemplul de față.

@__ana.03__ #viral ♬ sunet original – AnnaMaria