Surorile Crudu s-au reunit! Care este motivul pentru care Ana s-a întors în România: „A avut mai mult curaj decât mine”

Cu câțiva ani în urmă, Ana Crudu s-a mutat în Suedia după ce s-a îndrăgostit de un român stabilit acolo, cu care acum are și un fiu. În prezent, sora Danielei Crudu a revenit în țară, mai ales că fosta asistentă tv se pregătește să nască pentru a doua oară.

21 feb. 2024, 15:01
Surorile Crudu s-au reunit! Care este motivul pentru care Ana s-a întors în România: „A avut mai mult curaj decât mine”
Surorile Curdu s-au reunit! Care este motivul pentru care Ana s-a întors în România: „A avut mai mult curaj decât mine”

Acum câțiva ani, Ana Crudu s-a mutat în Suedia după căsătoria cu soțul ei. Cuplul are acum un fiu împreună, iar Ana a fost mai prezentă în România în ultima perioadă, mai ales că sora ei, Daniela Crudu, se pregătește să nască și Ana nu vrea să o lase singură.

Citește și: Mihai Dedu a intrat băut în direct la ştirile Pro TV. A recunoscut tot: „Aveam vreo două-trei beri la activ”

Ana intenționează să facă vizite tot mai dese în România, mai ales pentru a o sprijini pe Daniela și după naștere. Daniela urmează să nască în aproximativ două luni și jumătate, iar Ana dorește să îi fie alături în această perioadă.

Chiar dacă petrece timp și în România, Ana a declarat că cel puțin în viitorul apropiat nu ia în considerare să se întoarcă definitiv în țară, însă nu exclude această posibilitate pe termen lung. În ceea ce privește ideea de a avea un al doilea copil, Ana Crudu a afirmat că nu are în plan să facă acest lucru.

„O să mă întorc în România, desigur, nu pot să stau departe de Daniela. Și așa este frumos, să ne creștem copiii împreună. Avem nevoie una de cealaltă, și să creștem copii, și să avem grijă unii de ceilalți, eu să las copilul la ea, ea să lase copiii la mine și așa ne ajutăm (…) Nu cred că o să mai fac al doilea copil. Dacă ar fi să fie, m-aș bucura oricum”, a declarat Ana Crudu, la Xtra Night Show.

Copiii Anei și Danielei Crudu au vârste apropiate, așa că, sora fostei asistentei TV spune că a avut ce învăța de la brunetă. Ana spune că Daniela Crudu se descurcă de minune în rolul de mamă și a ajutat-o și pe ea, după ce l-a născut pe fiul ei.

„E mămică profesionistă, a avut mai mult curaj decât mine. Și când îl schimbă și când îl îmbrăca. Ea i-a făcut băiță, pentru că mie îmi era frică și a venit ea și mi-a arătat. Plângea și mie îmi era milă”, a mai spus sora Danielei Crudu.

Citește și: Octavia Geamănu a dat tot din casă despre procesele cu Antena 1. ”Plecarea mea nu mi-a oferit nici măcar o lecție!”