Cine este şi cu ce se ocupă femeia care l-a cucerit pe Florin Răducioiu după divorț FOTO

Florin Răducioiu, 52 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea Albăstroiu. Cei doi s-au cunsocut la Milano, acolo unde femeia lucra pe un post de secretar economic.

09 aug. 2022, 09:02

Cine este şi cu ce se ocupă femeia care l-a cucerit pe Florin Răducioiu după divorț.  Fostul atacant al echipei naţionale ţi iubita sa sunt în vacanță. Florin Răducioiu a postat mai multe imagini pe Instagram împreună cu iubita sa, însoţite de mesaje de dragoste. „Seni Seviyorum („Te iubesc”, în turcă)”, Vacanță, iubire, soare”, „Amore, Dolcezza, Bellezza” (n.r. – „Iubire, Blândețe, Frumusețe”, în italiană)”. Mai mult, cei doi plănuiesc să devină părinți în curând, spun apropiații, conform GSP.

Ioan Becali, dezvăluiri-bombă despre scandalul Răducioiu – Janine. „Am intrat în casă peste ea și i-am luat banii!” VIDEO

Florin Răducioiu, component al „Generației de Aur”, s-a separat de fosta soție, Astrid, în 2018, după 23 de ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii, Andrea și Alessandro, care au rămas în Italia. Fiul cel mare, Andrea, a împlinit 26 de ani, iar cel mic, Alessandro, are 24 ani. Şi Andreea Albăstroiu are un fiu dintr-o căsătorie anterioară.

Răducioiu, umilit! „La București stătea trei ore la coadă pentru pâine și deodată purta ceas de 28.000 de lire!”