Cine este şi cu ce se ocupă sora Elenei Gheorghe. Ana este soţie de fotbalist şi are un business de succes

Dacă de Elena Gheorghe a auzit toată România şi foarte mulţi îi fredonează melodiile, de sora ei puţină lume a auzit. Ana Pîrvulescu este o prezenţă discretă, dar are o afacere de succes în domeniul vestimentar şi este unul dintre cei mai apreciaţi bloggeri pe acest segment.

24 nov. 2022, 09:35

Sora Elenei Gheorghe este căsătorită de 10 ani cu fotbalistul Paul Pîrvulescu și împreună au doi copii, o fată şi un băiat. Elena şi Ana seamănă ca două picături de apă şi de foarte multe ori se afişează împreună.

Paul activează la o echipă din Miercurea Ciuc, aşa că relaţia celor doi se desfăşoară adesea la distanţă, în condiţiile în care Ana locuieşte în Bucureşti. Cei doi apucă să se vad între cantonamente, antrenamente şi meciuri, dar, după cum se vede, distanţa nu a fost un impediment în calea fericirii lor şi a căsniciei lor care durează de un deceniu.

Ana Pîrvulescu nu vrea să-şi dea copiii la studii în străinătate

Deşi ar avea posibilităţi materiale, Ana nu ia în calcul să-şi trimită copiii la studii în străinătate. Şi asta deoarece mulţi dintre cei care studiază în străinătate se reîntorc în România şi fac exact acelaşi lucru pe care îl face şi cineva care a studiat în România.

Nu prea sunt de acord cu asta și nu este vorba aici de bani. Știu foarte multe persoane care și-au trimis copiii în afara țării, au făcut șapte facultăți și apoi fac haine ca mine și eu nu am făcut șapte facultăți. Deci nu despre asta este vorba. Cred că în general este vorba despre soartă și cred că educația, dincolo de toate, cântărește cel mai mult”, a declarat Ana Pîrvulescu într-un interviu pentru ego.ro.

Citeste si Ce dietă a ţinut Ana Pîrvulescu. Sora Elenei Gheorghe a slăbit cinci kilograme în două săptămâni

Cu ce se ocupă sora Elenei Gheorghe

Deşi este absolventă de jurnalism, sora Elenei Gheorghe a mers pe alt drum: creează haine pe care le vinde online. Ana a lansat și colecții pentru copii și este foarte fericită cu afacerea pe care a reușit să o întemeieze singură. Este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește aproape orice cu cei care o urmăresc.

Cred că a devenit un mod de viață online-ul ăsta și cred că nu numai la mine, la majoritatea oamenilor care trăiesc în felul ăsta. Să știi că am devenit așa o supersociabilă cu cei din comunitatea mea pentru că sunt genul de om care, dacă acum sunt aici la eveniment, postez de aici, mai târziu fac alte postări, să vadă lumea ce gătesc, nu doar ce mănânc, să vadă lumea că am scăpat cofragul de o ouă pe jos că asta sunt eu, două mâini stângi. Îmi place lucrul ăsta.

Mi se pare că mă și reprezintă și nu sunt stresată deloc să mă filmez, nu am nicio problemă, spun ce simt. Sunt sinceră și cred că datorită acestui fapt îi simt pe cei din comunitate foarte aproape și simt că am un public mișto, fără hateri și așa mai departe”, a mai povestit Ana Pîrvulescu pentru sursa citată.

Citeste si Sucul minune cu care Elena Gheorghe a scăpat de problemele cu stomacul. „Sistemul imunitar este mai puternic” VIDEO