Cine este şi cu ce se ocupă soţul prezentatoarei de ştiri Lavinia Petrea. Ce diferenţă de vârstă este între cei doi

Lavinia Petrea, prezentatoarea Ştirilor Pro TV, împlinește, luni, vârsta de 41 de ani, şi își dorește să își sărbătorească ziua de naștere în compania soțului. Vedeta este căsătorită de nouă ani cu procurorul Romulus Varga, cel care, printre altele, a instrumentat cazul dispariţiei Elodiei Ghinescu.

10 iul. 2023, 08:29
Cine este şi cu ce se ocupă soţul prezentatoarei de ştiri Lavinia Petrea. Ce diferenţă de vârstă este între cei doi
Cine este şi cu ce se ocupă soţul prezentatoarei de ştiri Lavinia Petrea. Ce diferenţă de vârstă este între cei doi

Cine este şi cu ce se ocupă soţul prezentatoarei de ştiri Lavinia Petrea. Romulus Varga este unul dintre cei mai cunoscuți procurori ai României și are o avere pe măsură. Pe lângă cele două mașini pe care le-a trecut în acte, Romulus Varga are și un avion, un Ikarus C-22, pe care îl deține co-proprietate cu un amic. Are terenuri agricole în Satu Mare și în  Constanța, are un teren forestier la Satu Mare și două terenuri intravilane, unul în Rucăr și cel de-al doilea în Valea Doftanei.

Citeşte şi: Dani Oţil şi Cătălin Măruţă nu se suportă. Cine este femeia care a reprezentat mărul discordiei

Lavinia Petrea, una dintre vedetele Ştirilor Pro TV, şi Romulus Varga se pregătesc de vacanţă. „Voi fi în câteva zile libere undeva departe de agitație și de data asta cred că vom fi doar noi doi, pentru că vacanța de familie va fi în august, doar câteva zile, de ziua mea, de cei 41 de ani, apropo, nu știu când a zburat anul acesta. Mă gândeam că între 30 și 40 de ani, în acești 10 ani, mi s-au întâmplat foarte multe lucruri, cele mai frumoase lucruri din viața mea și profesional și personal. Au fost cei mai frumoși, dar nu mi s-a părut că au trecut repede. Au fost plini, cu sens și au trecut într-un ritm firesc. De la 40 la 41, am impresia că a zburat pur și simplu timpul. Nu știu ce am făcut un an de zile”, a spus vedeta pentru Playtech.

Cuplul are trei copii, un băiat şi două fete, Mathias (8 ani), Klara (6 ani) și Karin (4 ani): „În primul an când l-am avut pe Matias, noi atunci am făcut și cununia religioasă și a fost pentru prima dată când am plecat practic în luna de miere și în calitate de părinți. Și a fost un moment destul de dificil așa, sentimentul de vinovăție era destul de mare, dar am simțit că îmi trebuie asta să pot funcționa așa foarte bine pe toate planurile”.

Lavinia Petrea face 41 de ani, iar Romulus Varga va împlini 47 de ani: „Nu m-am gândit niciodată la acest lucru. Cred că este vorba despre compatibilitate și de momentul în care doi oameni se găsesc și se îndrăgostesc”.

Citeşte şi: Ion Țiriac şi-a făcut testamentul. Surpriză uriaşă: moştenitorii de care nu ştia nimeni, cum se va împărți averea de peste două miliarde de dolari

În schimb, vacanţa din august, cu toată familia, va fi în Grecia. „Iubesc copiii apa. Mi-a plăcut foarte mult anul trecut Lefkada și anul acesta cred că o să mergem în insula vecină, Kefalonia, sunt niște peisaje absolut superbe, plaje minunate, nu este foarte departe. Mă tot gândeam că suntem pregătiți să mergem cu avionul în formulă completă, am experimentat asta în martie și a fost bine, dar pentru că ne place foarte mult Grecia și o avem și așa aproape de noi, cred că vom merge tot cu mașina și anul acesta”, a mai spus Lavinia Petrea.