Cine este și cum arată bărbatul din viaţa lui Denise Rifai. Este mai mic cu șapte ani: „Te înțelege, te simte și lucrurile se întâmplă!” FOTO

Denise Rifai, una dintre vedetele TV în vogă, a crescut într-o familie mixtă. Se știe că tatăl ei este iordanian, iar mama ei este româncă. La începutul acestui an s-a aflat însă că are și un frate!

10 nov. 2021, 16:14

Denise Rifai face parte dintr-o familie mixtă și a crescut într-o familie în care mama sa era creștină, iar tatăl, musulman. O parte din viața sa a petrecut-o în Iordania. „Eu sunt fericită că am în familie atâta bogăție! Sunt fascinată de lumea în care s-a născut și s-a format tatăl meu, lumea arabă, și am împletit, în familie, valorile celor două lumi aparent atât de diferite”, a spus Denise Rifai pentru TV Mania.

Cine este și cum arată bărbatul din viaţa lui Denise Rifai

Denise Rifai are un frate, Murad, în vârstă de 29 de ani, cu care se înţelege de minune. „Mi-am dorit foarte mult un frățior. Aveam 7 ani când a apărut și mi-a plăcut că eu am putut să-i dau prenumele, ceea ce mi s-a părut o mare onoare. Mi l-am dorit foarte mult, Dumnezeu mi l-a trimis și acum e mâna mea dreaptă”, a mărturisit Denise Rifai acum ceva timp, la Radio Impuls. „Parcă e copilul meu. Îmi doresc foarte mult copii. E realmente când crești tu pe cineva, când petreci mult cu cineva sau când îi dai tu din energia ta. Îl vezi și nu mai ai nevoie de cuvinte. Te înțelege, te simte și lucrurile se întâmplă”, a mai spus Denise Rifai.

Denise Rifai visează să fie mamă. Ce calități trebuie să aibă bărbatul de lângă ea: „Până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă”

„Este adevărat că tatăl meu, crescut în lumea musulmană, a fost destul de strict în ceea ce privește educația mea. În copilărie, adolescență, de multe ori s-a întâmplat că prietenii, colegii mei să nu înțeleagă de ce eu nu pot să ies seara cu ei nicăieri. Dar am simțit mereu dragostea tatălui meu, în orice decizie lua. Îl iubesc și sunt convinsă că, deși nu m-a susținut în alegerea profesiei, a înțeles că a fost bine să fac ce simt”, a declarat vedeta TV.

Ea e femeia din viața lui Florin Cîțu care trece peste orice barieră. Prietena premierului este celebră în România și are acces la șeful Guvernului oricând

„Tata m-a format prin exemplul său, e un om vertical, un om cu un caracter foarte frumos, puternic. M-am raportat în permanent la el. Și da, mi-am făcut curaj să îl înfrunt când mi-am ales profesia. Și aceasta revoltă a făcut parte din formarea mea. Cumva îmi înfruntam maestrul, riscam, poate, luând-o pe o cale în care eu credeam foarte mult. Era declarația mea de independență. În locul meu dacă s-ar fi aflat, și tatăl meu ar fi făcut la fel, și-ar fi urmat visul, iar el știa asta. Acum cred că e mândru și de mine, și de fratele meu. Am crescut frumos, nu l-am dezamăgit, dimpotrivă”, a mai spus Denise Rifai.