Denise Rifai visează să fie mamă. Ce calități trebuie să aibă bărbatul de lângă ea: „Până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă”

Denise Rifai are o carieră impresionantă în televiziune, însă recent prezentatoarea a mărturisit că visează la o familie cu mulți copii, dar și la un bărbat care să o fascineze.

27 oct. 2021, 23:38
Denise Rifai visează să fie mamă. Ce calități trebuie să aibă bărbatul de lângă ea: „Până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă”

Denise Rifai are un succes extraordinar în plan profesional datorită emisiunii pe care o prezintă și unde pune întrebări incomode invitaților

Cu toate acestea, Denise Rifai își dorește să întemeieze o familie în viitorul apropiat și a mărturisit că vrea să aibă mulți copii. De asemenea, prezentatoarea a dezvăluit și ce tip de bărbat ar vrea să aibă lângă ea. Denise Rifai consideră că bărbatul ideal trebuie să aibă un intelect sclipitor și să fie un om de la care să poată învăța lucruri noi. Vedeta a declarat că nu se grăbește în privința măritișului.

Citește și: Denise Rifai, dezvăluiri despre viaţa ei: „Cu gătitul nu prea le am. Acasă, la mine, te servesc cu o cafea bună”

„Întotdeauna mi-a plăcut ca bărbatul de lângă mine să fie mai inteligent decât mine, sclipitor să fie. Mi-am dorit să am de învățat de la el, să îl privesc și ca pe un mentor. Să îl admir! Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine. Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect.”, a declarat Denise Rifai, pentru Unica.ro.

Denise Rifai a declarat despre meseria ei că este o pasiune care a devenit un mod de viață pentru ea. Prezentatoarea consideră că tot din activitatea pe care o desfășoară își ia și necesarul de energie de care are nevoie, deși are și câteva hobby-uri la care nu poate renunța:

Citește și: Mihai Bendeac, dezvăluiri fără perdea despre fanteziile cu Denise Rifai. Juratul de la „iUmor” nu s-a putut abţine

„Profesia mea e un mod de viață pentru mine și pot spune că și relaxarea tot de aici îmi vine, din activitatea mea zilnică. Nu am ajuns în situația de burnout, pentru că eu mă hrănesc cu munca mea, mă încarcă, îmi dă energie. Dar, în același timp, când acumulez prea multă tensiune, mă relaxez făcând sport sau prin plimbări lungi, ascultând muzică sau pur și simplu dansând prin casă. Mă ajută să mă relaxez întâlnirile cu familia și cu prietenii mei. Mi-am găsit un echilibru și îl păstrez, am grijă de mine, știu cât de important este să nu fac excese în alimentație, să îmi iau acele momentele în care să fiu doar eu cu mine însămi, așa mă pot regenera și pot face față oricărei provocări profesionale.”, a mai adăugat Denise Rifai.


loading...