Ea e femeia din viața lui Florin Cîțu care trece peste orice barieră. Prietena premierului este celebră în România și are acces la șeful Guvernului oricând

Sunt cunoscute mesajele de susținere la adresa premierului și laudele care ating fiecare calitate pe care o are, dar acum a apărut și filmarea care confirmă legătura dintre Florin Cîțu și nimeni alta decât Denise Rifai.

04 sept. 2021, 11:33

Ea e femeia din viața lui Florin Cîțu care trece peste orice barieră. Jurnalista nu doar că are acces la premierul Cîțu inclusiv când acesta se ocupă de treburile politice și economice, dar aceasa se trage de șireturi și cu gărzile lui de corp.

Ea e femeia din viața lui Florin Cîțu care trece peste orice barieră. Prietena premierului este celebră în România și are acces la șeful Guvernului oricând

Imaginile surprinse de EVZ arată clar că Denise Rifai știe să treacă peste “barierele“ ridicate de bodyguarzii acestuia cu dezinvoltura unei jurnaliste stăpână pe meseria ei.

”Jurnalista Denise Rifai a comentat despre noul cabinet guvernamental al României. După ce l-a lăudat pe premierul Florin Cîțu pentru fizicul expus la vaccinare, Rifai îi laudă acestuia și calitățile de lider și spune că e exact genul de om de care e nevoie pentru resetarea clasei politice din România. „Nu m-am exprimat public pana acum despre investirea acestui nou cabinet, insa o fac acum, cu mare satisfactie si bucurie!

Avem, Doamne Ajuta, un prim-ministru tanar, sigur pe el, pregatit, un tip citit, care se vede clar ca intelege ce vorbeste, care se exprima liber si degajat, si in care am toata increderea ca va face tot ce poate sa conduca aceasta tara, cat poate de bine!”, spuneau publicațiile pe 21 ianuarie 2021.

Pe 12 august, după apariția informațiilor că Florin Cîțu a făcut închisoare în SUA pentru că a fost prins beat la volan.

”Printre cei care au decis să-i sară în apărare lui Florin Cîțu se numără și jurnalista Denise Rifai. Moderatoarea emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, într-o postare pe Facebook, a plecat de la exemple din politica românească, precum cazul lui Victor Ponta, concluzionând că cele întâmplate nu sunt altceva decât măsuri de înlăturare a lui Florin Cîțu din cursa pentru șefia PNL.

Dar oare ce trebuia sa faca Premierul, la depunerea juramantului??? Sa vina si sa ne zica “ Popor roman, ma investiti cu increderea voastra dar sa stiti de mine…. “ si sa ne citeasca jurnalul calatoriei lui pana la cei 48 de ani pe care i are acum, sau cum???!Nu mai spun ca documentul a fost scos doar ca sa i fie murdarita imaginea si sa se incerce aruncarea lui din cursa pentru sefia PNL. Pentru ca sefia pnl asezata peste mandatul de premier ii creeaza un profil mult mai puternic si il pozitioneaza intr-o zona de unde va putea accesa functii mai inalte.”

Citește și: Denise Rifai, dezvăluiri despre viaţa ei: „Cu gătitul nu prea le am. Acasă, la mine, te servesc cu o cafea bună”