Cine este şi cum arată de fapt soţia lui Constantin Enceanu: „Eu dorm cu Fiscul în pat!”. Imagini inedite

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreţi de muzică populară şi are o căsnicie ce durează de aproape 40 de ani.

19 aug. 2022, 09:58

El este un artist popular foarte cunoscut însă nu multă lume știe cine este soția lui Constantin Enceanu, cu care are o căsnicie de 37 de ani. Chiar dacă și-a dorit de mic copil să devină cântăreț de muzică populară, Constantin Enceanu a început să devină cunoscut publicului din România abia din 1992. Mai nou, de câțiva ani, artistul s-a lansat și în afaceri, având un restaurant în Filiași care îi aduce un profit însemnat.

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreţi de muzică populară, fiind cunoscut pentru renumita melodie populară „Stai cu mine, omule, să îţi cânt”. Această piesă este cea mai așteptată de public, mai ales la petreceri. Și dacă profesional este realizat, același lucru se poate spune și despre viața personală a artistului. Constantin Enceanu și Angela sunt căsătoriți din 1985 și au împreună o fiică, Cătălina, care le-a dăruit doi nepoți.

Scandal monstru în showbiz. Constantin Enceanu îl face praf pe Grigore Leşe: „Cine îl ia pe el la nunţi? Nu o să-l cheme nimeni”

Constantin Enceanu a cunoscut-o pe Angela în urmă cu 37 de ani, iar la scurt timp cei doi s-au căsătorit. În repetate rânduri, artistul a vorbit despre căsnicia frumoasă pe care o are cu Angela, dar şi despre faptul că şi-a dorit mereu o familie numeroasă. Cei doi s-au cunoscut în luna martie a anului 1985, iar în luna august a aceluiaș an, Constantin şi Angela au plecat într-o excursie. Acolo a fost cerută în căsătorie de către celebrul artist și în scurt timp au fixat și data nunții.

Doi ani mai târziu, au devenit părinţii Cristinei, aceasta fiind singurul copil al cuplului. Soția sa a refuzat să aibă un al doilea copil, fapt care l-a supărat foarte tare pe Constantin Enceanu. Însă artistul şi-a găsit liniştea în momentul în care fiica lui i-a dăruit doi nepoţi.

„Mă consider un om împlinit, nu atât pe plan profesional cât mai ales pe plan personal, pentru că am o familie frumoasă care m-a sprijinit  de-a lungul  carierei şi căreia vreau să-i mulţumesc din suflet. În 2010 am devenit „cel mai mare socru mic”, prin căsătoria fetiţei mele cu alesul inimii ei, Florin Ganea.” a povestit Constantin Enceanu.

Constantin Enceanu, în lacrimi de ziua lui Petrică Mîţu Stoian. Gestul făcut în memoria regretatului artist

Mariajul celor doi a fost zguduit şi de un moment în care artistul şi-a dorit să divorţeze. Constantin Enceanu şi-a dorit mereu să aibă o familie numeroasă. Angela Enceanu şi-a dorit, în schimb, să fie mamă pentru un singur copil. A refuzat să aibă un al doilea copil, fapt care l-a supărat foarte tare pe soţul ei, Constantin Enceanu.

Artistul şi-a găsit liniştea în momentul în care fiica lui i-a dăruit doi nepoţi. „N-am să o iert toată viața pentru asta. Soția mea nu a vrut să îmi facă al doilea copil. Am vrut să divorțez, ea a vrut doar un singur copil.

M-am liniștit când fiica mea, Cătălina, mi-a dăruit doi nepoți. Îmi doream viața de familie cu doi copii, voiam să văd casa plină.”, a povestit Constantin Enceanu într-o emisiune tv.

Referitor la afacerea pe care o are în Filiași, artistul mai spune că din cauza soției a devenit „mai catolic decât papa”. Constantin Enceanu a povestit că, ani la rând, a plătit impozite mai mari decât era nevoie.

„Când aud că zic unii că noi nu am plătit impozite… Păi, tată, eu dorm cu fiscul în pat, nevasta mea e la Fisc. Înțelegi? Eu dorm cu fiscul în pat (…) Păi în 2012, eu și cu Petre (n.r. – Petrică Mâțu Stoian) eram plătitori de TVA pe persoane fizice! Până la urmă, ne-au învățat unii să ne facem un SRL, până atunci noi plăteam ca proștii”, povestea Constantin Enceanu.

În urmă cu câțiva ani, artistul s-a hotărât să intre în lumea afacerilor și a investit nu mai puțin de 50.000 de euro într-un local unde se organizează nunți și botezuri. Acum, artistul a vorbit despre modul în care gestionează această afacere și despre prețurile care se practică în restaurantul său. Restaurantul Zanzibar, aflat în Filiași, a fost deschis în urmă cu trei ani și i-a adus cântărețului un profit impresionant. Localul este dotat cu piscină, cu un spațiu de joacă pentru copii și cu spații de cazare. Artistul a mărturisit că restaurantul poate fi folosit atât pentru a petrece timpul liber, cât și pentru organizarea evenimentelor.

Cum a reacționat Constantin Enceanu la zvonurile că ar fi trăit cu Mîțu Stoian. „Nu mi-a arătat niciodată că ar avea altă orientare”
Potrivit raportărilor făcute la ANAF, în anul fiscal 2021, Constantin Enceanu a înregistrat o cifră de afaceri de doar 77.000 de lei, provenită din activitatea muzicală a artistului. În ceea ce privește afacerea din Filiași, lucrurile stau cu mult mai bine. În același an, restaurantul artistului a înregistrat un profit de 50.000 de lei (circa 10.000 de euro).

Familia Enceanu trăieşte în Filiaşi, acolo unde au deschis în urmă cu doar câţiva ani, un restaurant destinat evenimentelor. O parte din veniturile pe care le-a strâns din muzică, au fost investite în acest restaurant. Totuşi, au existat şi multe obstacole, pe care a trebuit să le depăşească pentru a putea ţine afacerea în parametri normali.

Pandemia i-a stricat socotelile, astfel că solistul de muzică populară, a avut de înfruntat numeroase provocări. Constantin Enceanu a încercat să găsească mereu soluții pentru buna funcționare a afacerii de familie.

“Mereu am funcționat. În pandemie, am servit la domiciliu și acum tot catering-ul funcționează, mergem cu sufertașul, ca pe vremuri. Facem tot ce ne stă în putință ca să depășim situația această grea. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am dat faliment. Având foarte multe locuri afară, în vară a mers foarte bine!”, a spus artistul într-un interviu, în perioada pandemiei.