Cine este şi cum arată iubita prezentatorului de la Survivor România 2022. A fost cuplată şi cu doi sportivi de top FOTO

Dan Pavel, prezentatorul show-ului Survivor ROmânia 2022, se iubeşte de puţin timp cu Ana Maria Pop, o bombă-sexy care a absolvit Facultatea de Drept de la Cluj-Napoca, dar care a renunțat la cariera de avocat pentru a deveni actriță.

09 mart. 2022, 14:38

Cine este şi cum arată iubita prezentatorului de la Survivor România 2022. Ana Maria și Dan Pavel se iubesc de câteva luni, iar relația lor a început înainte ca bărbatul sa plece în Republica Dominicană.

Cine este şi cum arată iubita prezentatorului de la Survivor România 2022

Dan Pavel a început relaţia cu Ana Maria Pop după ce s-a despărţit de Marina, cu care a stat şapte ani, exact în pragul nunții! „Eu am pus stop! Distanța de timp cred că e importantă, începi să uiți după ce începe vindecarea. Dragostea și relațiile de iubire sunt ca imperiile. Atunci când se prăbușesc, ele se transformă în altceva”, declara la acea vreme Dan Pavel, conform Click!.

Ce studii are Daniel Pavel de la Survivor România. Puţini ştiu acest lucru despre prezentator

Ana Maria Pop nu este străină de lumea showbiz-ului: s-a mai iubit cu Horia Tecău, dar și cu Ricardo Cadu, un fotbalist portughez care a jucat la CFR Cluj! În 2014, a absolvit un curs de actorie la şcoală deschisă în România de Bobby Păunescu, unde profesori americani predau după metodele de la Hollywood şi a jucat în filmul „Palatul Pionierilor”, o producție care a fost prezentată la Cannes.

Daniel Pavel, prezentatorul Suvivor, și logodnica lui s-au despărţit înainte de nuntă

„Am început Dreptul la Universitatea București, dar m-am întors în Cluj în anul III, unde am și terminat ultimii doi ani de facultate. A urmat un program de masterat și alte trei cursuri de specializare. După examenul de intrare în Barou am profesat doi ani ca avocat stagiar și am continuat să merg pe acest drum și după ce am promovat examenul de definitivat. Cursul drumului meu în avocatură s-a schimbat în momentul în care am primit propunerea de a mă reloca la Bruxelles pentru un proiect european”, a povestit Ana Maria pentru revista Luxury. Între timp, tânăra a urmat o serie de cursuri de dezvoltare personală și actorie!