Daniel Pavel, prezentatorul Suvivor, și logodnica lui s-au despărţit înainte de nuntă

“Marina va fi prima și singura soție”, spunea Daniel Pavel când a cerut-o de soție pe frumoasa basarabeancă.

26 aug. 2021, 23:08
Daniel Pavel, prezentatorul Suvivor, și logodnica lui s-au despărţit înainte de nuntă

Daniel Pavel, prezentatorul ”Survivor România” de la Kanal D, a anunțat că el și partenera sa de viață s-au despărțit.

Daniel Pavel și-a anunțat prietenii virtuali că el și logodnica lui nu mai formează un cuplu. Daniel Pavel le-a transmis un mesaj de mulțumire tuturor urmăritorilor săi de pe rețelele sociale și nu numai.

„Priorități si opțiuni de viitor diferite ne-au plasat pe drumuri separate, pe Marina si pe mine, astfel încât nu mai formăm o pereche. Se întâmplă în viața noastră, a tuturor, ca realitatea să ne pună în fața unor alegeri.

Marina a fost și este pentru mine o rara avis, iar anii petrecuți împreună au fost plini de trăiri speciale, am adunat amandoi o mare de experiențe, emoții și amintiri comune, care ne-au îmbogățit viața amândurora.

Daniel Pavel rupe tăcerea despre finala Survivor România şi Zanni: „A fost singura regie”
Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine, tocmai de aceea am și simțit nevoia de a vă împărtăși această realitate. Vă mulțumesc, de asemenea, anticipat pentru discreție și înțelegere, pentru ca amândoi dorim ca acest subiect atât de personal să rămână astfel”, a declarat Pavel, conform celor de la Wowbiz.

Daniel Pavel  a prezentat cel de-al doilea sezon al show-ului de succes Survivor România. El are o experiență de mai bine de 12 ani în presă, lucru care l-a avantajat în competiția din Republica Dominicană. Atât experiența, cât și pasiunea pentru sport l-au ajutat pe Daniel Pavel să ajungă unde și-a propus. El a lucrat ca ofițer de marina comercială, însă a realizat că viața de televiziune și de radio îl caracterizează.

Daniel Pavel, prezentatorul de la „Survivor”, se însoară! Cine este femeia care l-a convins: „Va fi prima și singura soție”
„Pentru mine, Survivor România reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc.
Și mă refer la noroc așa cum îl vedeau anticii, adică acel noroc care îi favorizează, exclusiv, pe cei puternici și curajoși. Telespectatorii vor avea ocazia să vadă în sezonul al doilea, așa cum s-au obișnuit, oameni cu o ambiție și o determinare ieșite din comun. E un privilegiu pentru mine să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, a declarat Daniel Pavel.