Cine este Silke Pan de la Românii au talent. Femeia în scaun cu rotile a impresionat o ţară întreagă

Cine este Silke Pan de la Românii au talent. Femeia este acrobat de circ, iar în 2007, viața ei s-a schimbat radical. A suferit un grav accident atunci când performa la trapez, soțul ei nu a reușit să o mai prindă la timp, a căzut și a rămas paralizată de la talie în jos.
Alina Costache
04 mart. 2023, 08:45
Cine este Silke Pan de la Românii au talent. Femeia în scaun cu rotile a impresionat o ţară întreagă
Cine este Silke Pan de la Românii au talent

Cine este Silke Pan de la Românii au talent. Vineri seara, concurenta din Franța a impresionat o ţară întreagă cu povestea ei, dar şi numărul pe care l-a prezentat pe scenă.

Paralizată de la talie în jos, Silke Pan a impresionat cu determinarea ei de a merge mai departe și de a le arăta oamenilor că există oricând posibilitatea să o ia de la capăt, indiferent cât de grea poate fi viața uneori.

Citeşte şi: VIDEO Magicianul de la Românii au talent 2023. Maxence Vire a făcut cardul lui Dragoș Bucur să dispară

Cine este Silke Pan de la Românii au talent

Ne-am cunoscut acum peste 20 de ani. Am fost artistă de circ, am avut un accident în 2007. Lucram împreună la trapez și nu m-a prins. Asta a fost tot. De atunci, sunt paralizată, de la talie în jos.

Nu-mi pot mișca și nu-mi pot simți șoldurile și picioarele. S-a schimbat întreaga mea viață. După accident, nu puteam nici să stau fără să cad. Am încercat să fac orice, dar am uitat trecutul.

Am iubit mereu circul, l-am rugat pe soțul meu să mă ridice. A fost ceva incredibil pentru că mâinile se mișcau singure, căutau echilibrul. A fost incredibil.

Atunci am știut, după atâția ani, că pot să mă țin câteva secunde în mâini, având o placă de snowboard atașată de mine, ca să am spatele drept. Apoi m-am antrenat în fiecare zi și a fost începutul unei noi vieți.

A fost de parcă nu mai aveam nicio dizabilitate. Vreau să le arăt oamenilor că și dacă te simți diferit, nu trebuie să renunțe la visurile lor”, a spus Silke Pan.

Juraţii, plini de emoţie şi admiraţie

Trebuie să vă spun că chiar dacă lumea nu mă percepe așa, eu mă rog în fiecare seară, spun o rugăciune. Până acum câțiva ani, îi ceream ceva lui Dumnezeu.

Apoi mi-am dat seama că nu mai am niciun drept să-i cer ceva lui Dumnezeu și mi-am schimbat rugăciunea, acum îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. În seara asta vreau să-i mulțumesc și că v-am văzut pe voi”, a spus Mihai Bobonete, la Românii au talent.

Am auzit de curând un om care spunea: Doamne, de ce-mi dai mie încercările astea grele? Iar răspunsul e că poate să le ducă…

Puteți deveni un mesager de încurajare pentru foarte mulți oameni aflați în această situație similară. Vă așteptăm cu mare bucurie în următoarea etapă, cu 4 de da, iar eu mă ridic în picioare în semn de susținere”, a punctat și Dragoș Bucur.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!