Cine este Silke Pan de la Românii au talent. Femeia în scaun cu rotile a impresionat o ţară întreagă

Cine este Silke Pan de la Românii au talent. Femeia este acrobat de circ, iar în 2007, viața ei s-a schimbat radical. A suferit un grav accident atunci când performa la trapez, soțul ei nu a reușit să o mai prindă la timp, a căzut și a rămas paralizată de la talie în jos.

04 mart. 2023, 08:45
Cine este Silke Pan de la Românii au talent. Femeia în scaun cu rotile a impresionat o ţară întreagă
Cine este Silke Pan de la Românii au talent

Cine este Silke Pan de la Românii au talent. Vineri seara, concurenta din Franța a impresionat o ţară întreagă cu povestea ei, dar şi numărul pe care l-a prezentat pe scenă.

Paralizată de la talie în jos, Silke Pan a impresionat cu determinarea ei de a merge mai departe și de a le arăta oamenilor că există oricând posibilitatea să o ia de la capăt, indiferent cât de grea poate fi viața uneori.

Citeşte şi: VIDEO Magicianul de la Românii au talent 2023. Maxence Vire a făcut cardul lui Dragoș Bucur să dispară

Cine este Silke Pan de la Românii au talent

Ne-am cunoscut acum peste 20 de ani. Am fost artistă de circ, am avut un accident în 2007. Lucram împreună la trapez și nu m-a prins. Asta a fost tot. De atunci, sunt paralizată, de la talie în jos.

Nu-mi pot mișca și nu-mi pot simți șoldurile și picioarele. S-a schimbat întreaga mea viață. După accident, nu puteam nici să stau fără să cad. Am încercat să fac orice, dar am uitat trecutul.

Am iubit mereu circul, l-am rugat pe soțul meu să mă ridice. A fost ceva incredibil pentru că mâinile se mișcau singure, căutau echilibrul. A fost incredibil.

Atunci am știut, după atâția ani, că pot să mă țin câteva secunde în mâini, având o placă de snowboard atașată de mine, ca să am spatele drept. Apoi m-am antrenat în fiecare zi și a fost începutul unei noi vieți.

A fost de parcă nu mai aveam nicio dizabilitate. Vreau să le arăt oamenilor că și dacă te simți diferit, nu trebuie să renunțe la visurile lor”, a spus Silke Pan.

Juraţii, plini de emoţie şi admiraţie

Trebuie să vă spun că chiar dacă lumea nu mă percepe așa, eu mă rog în fiecare seară, spun o rugăciune. Până acum câțiva ani, îi ceream ceva lui Dumnezeu.

Apoi mi-am dat seama că nu mai am niciun drept să-i cer ceva lui Dumnezeu și mi-am schimbat rugăciunea, acum îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat. În seara asta vreau să-i mulțumesc și că v-am văzut pe voi”, a spus Mihai Bobonete, la Românii au talent.

Am auzit de curând un om care spunea: Doamne, de ce-mi dai mie încercările astea grele? Iar răspunsul e că poate să le ducă…

Puteți deveni un mesager de încurajare pentru foarte mulți oameni aflați în această situație similară. Vă așteptăm cu mare bucurie în următoarea etapă, cu 4 de da, iar eu mă ridic în picioare în semn de susținere”, a punctat și Dragoș Bucur.