Cine este soţia lui Mihai Mărgineanu. Andreea şi actorul s-au căsătorit pe o plajă din Vama Veche

Cine este soţia lui Mihai Mărgineanu. Artistul a reuşit să ajungă la inimile fanilor şi din postul de actor, în serialul "Las fierbinţi", difuzat pe Pro TV. Este destul de rezervat în ceea ce priveşte viaţa personală, iar soţia lui este o persoană discretă.

25 nov. 2021, 12:06
Cine este soţia lui Mihai Mărgineanu. Andreea şi actorul s-au căsătorit pe o plajă din Vama Veche
Cine este soţia lui Mihai Mărgineanu

Cine este soţia lui Mihai Mărgineanu. De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cine îi stă alături actorului. Numele ei este Andreea, iar cei doi s-au căsătorit în 2008, pe o plajă din Vama Veche.

Mihai Mărgineanu a pregătit totul până la ultimul detaliu. Artistul i-a spus soției sale că vor avea parte de o mică vacanță, dar când au ajuns acolo, excursia celor doi s-a transformat într-o ceremonie care a avut loc pe plajă.

Citeşte şi: Mihai Mărgineanu, de partea lui Dan Bittman în scadalul cu Covid-19: „Oile nu ascultă. Ele doar injură şi se enervează”

Cine este soţia lui Mihai Mărgineanu

Artistul mărturisește că i-a venit această idee după ce Andreea ar fi spus că s-ar mărita desculță. ,,Eram într-o seară, în curte, la un pahar de vin. Vorbeam despre rudele noastre și Andreea a zis atunci că ea s-ar mărita și desculță. Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă.

Rochia i-au făcut-o colegele ei. Desculță a vrut, desculță s-a măritat. Asta m-a convins, pentru că mie nu îmi plac nunțile, nu mi-au plăcut niciodată.”, a spus Mihai Mărgineanu în cadrul unui interviu.

Mihai Mărgineanu și soția lui, infectați cu coronavirus

Artistul de 51 de ani a mărturisit că el și soția lui au fost infecți cu COVID în luna aprilie.

Mihai Mărgineanu și partenera lui, Andreea, au făcut o formă relativ ușoară a bolii. Când au aflat rezultatul pozitiv al testului, au mers la Institutul Matei Balș pentru o evaluare, iar medicii i-au spus să se trateze acasă în urma analizelor făcute.

Ulterior au apărut și complicații. Artistul a explicat cum a fost experiența COVID pentru el și soția lui.

În jur de 15 aprilie, m-am infectat cu Sars-Cov (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanță cu ai mei. Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații.

Am mers la Matei Balș pentru evaluare, am făcut toate analizele, care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă. Am fost chiar foarte placut impresionat de organizarea medicală și spitalicească de la Balș!

După aia mi-a fost rău și nu mi-a mai plăcut. M-a durut capul și m-am simțit mahmur mai multe zile. Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am râs mult cu fii-mea și cu mama fii-mea, adică ea (că și ea a comis-o cu aceeași boală și același tratament).

După care ne-a trecut! În două săptămâni am plecat cu toate alea în ordine și cu masca pe meclă pe unde a vrut mușchiul nostru”, a scris Mihai Mărgineanu, pe pagina personală de Facebook.


loading...