Cine este studenta găsită moartă într-un cămin din Iaşi, înainte de Paşte

O studentă a fost găsită moartă, sâmbătă seară, într-o cameră de cămin din Iaşi. Moartea tinerei de doar 19 de ani este investigată de criminalişti.

03 mai 2021, 10:00
Cine este studenta găsită moartă într-un cămin din Iaşi, înainte de Paşte

Carmen Macovei este studenta găsită moartă într-un cămin din Iaşi, înainte de Paşte. Fata avea 19 ani şi era studentă în primul an la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatica Aplicată din cadrul Universităţii Tehnice ”Gheorghe Asachi”, scrie Ziarul de Iaşi.

Din primele informaţii, anchetatorii au luat în calcul şi ipoteza potrivit căreia studenta s-ar fi sinucis cu pastile. La faţa locului nu a fost găsit niciun bilet de adio. Necropsia efectuată de medicii legişti va stabili cauzele morţii.

Cine este studenta găsită moartă într-un cămin din Iaşi, înainte de Paşte. Apropiaţii lui Carmen Macovei, în stare de şoc

Cei care au cunoscut-o pe Carmen Macovei, studenta găsită moartă într-o cameră de cămin din Iaşi, spun că sunt şocaţi de vestea morţii fetei.

„Sunt șocată de această veste tristă. Este greu de acceptat! Tu o ființă atât de gingașă….nu am cuvinte! Am crescut împreună, am copilărit, ne-am jucat, ne-am povestit problemele, eram amândouă zi de zi, m-ai ajutat mereu când am avut nevoie, mai ales la școală….nu îmi vine să cred! Ai plecat fulgerător ca și Alexandra ….mult prea devreme, aveai un viitor în față. Condoleanțe familiei tale pentru că ai lăsat în urma ta o durere nemărginită, iar tu, odihnește-te în pace”, este unul dintre mesaje.

„Chipul tău blând a rămas în imaginea mea.Te -ai retras în lumea celor drepți și bun, suflet bun ce ai fost. Dumnezeu să îți vegheze somnul de veci !Drum lin alături de îngeri către Dumnezeu. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag. Odihnă veșnică. Dumnezeu să le de-a putere familiei să treacă peste această grea încercare . Dumnezeu să o ierte”, este un alt mesaj.

Citeşte şi: Coşmarul prin care a trecut o studentă. A fost la un pas de ORBIRE după ce şi-a pus gene false. Extensiile au fost aplicate cu lipici de UNGHII!

Potrivit Bzi.ro, Carmen Macovei provine din localitatea Cârlibaba din judeţul Suceava. Fata nu a mai răspuns la telefon, motiv pentru care părinţii ei au sunat extrem de îngrijoraţi la 112.

Sâmbătă seara, portarul căminului a deschis camera în care era cazată studenta şi au observat faptul că fata era fără suflare. De urgentă, la faţa locului a ajuns şi un echipaj medical care a putut doar să constate decesul.

Citeşte şi: O studentă din Iaşi, găsită moartă în cămin. Nu se ştie cauza decesului

 


loading...
Partenerii noștri