Coşmarul prin care a trecut o studentă. A fost la un pas de ORBIRE după ce şi-a pus gene false. Extensiile au fost aplicate cu lipici de UNGHII!

O tânără de 20 de ani a trăit coşmarul vieţii sale după ce a fost la un pas de orbire. Femeia n-a văzut nimic timp de două ore.

16 apr. 2021, 17:54
Coşmarul prin care a trecut o studentă. A fost la un pas de ORBIRE după ce şi-a pus gene false. Extensiile au fost aplicate cu lipici de UNGHII!

Coşmarul prin care a trecut o studentă. Totul s-a petrecut la scurt timp după ce a venit de la cabinet, unde i-au fost puse gene false. Doar că acolo s-a făcut o greşeală majoră.

Coşmarul prin care a trecut o studentă. A fost la un pas de ORBIRE după ce şi-a pus gene false

Se pare că vinovaţii de serviciu sunt medicii de la acea clinică, asta după ce avea să se constate că intervenția nu a fost deloc corespunzătoare. Megan Rixson apelase la extensiile de gene. A găsit procedura pe internet și a crezut că nu necesită o analiză îndelugată, așa că s-a programat, iar apoi a trecut prin procedeul de lipire al genelor.

După aceea, fata a simţit o usturime puternică şi s-a dus în faţa oglinzii. Avea să remerce că toată faţa i se înroşise, iar ochii îi lăcrimau abundent. Iar câteva minute mai târziu, vederea i s-a înceţoşat, pentru ca la scurt timp să nu mai vadă deloc.

S-a dus de urgenţă la doctor şi în momentul de faţă urmează un tratament. După recoltarea analizelor, doctorii au rămas uimiţi când şi-au dat seama că fata avea genele fixate cu lipici de unghii. Nu-şi aminteşte cu exactitate denumirea salonului, dar este hotărâtă să-i dea în judecată, scrie mirror.co.uk.

Procedura de aplicare a genelor de acest tip. Care ar fi paşii corecţi:

-Genele se aplică la 1mm de pleoapă, pe genele mature.
-Ele nu intră niciodată în contact cu pielea, doar cu firul de păr al genei pe care a fost aplicat, perfect izolat de restul genelor naturale.
-Pe o geană, se pot aplica de la 1 la 15 extensii de gene.
-Adezivul de gene este unul special și se adaptează în funcție de tipul de extensii ales și de sensibilitatea ochilor.
-Exista diferite tipuri de extensii de gene și diverse combinații, care pot rezulta într-un look final diferit.
-Aplicarea unui set durează în medie 2 ore jumătate.
-Genele naturale nu sunt afectate în nici un fel de aplicarea extensilor de gene, dacă procedura este corectă.
-Genele naturale vor cădea în ritmul lor obișnuit și vor crește alte gene în locul lor. Acesta e ciclul natural al firelor de păr din acea zona. Atunci când genele cu extensii de gene vor cădea, se vor forma anumite goluri, în general dispersate, care sunt indicate să fie umplute o dată la 3 săptămâni, ca aspectul lor să rămână întreținut.
-Nu este necesară o pauză de la acest serviciu.

Citeşte şi: S-a transformat în Barbie, dar insistă că a rămas BĂRBAT. Îi plac femeile, deşi poartă tocuri, gene false şi peruci
 

 


loading...
Partenerii noștri