O studentă din Iaşi, găsită moartă în cămin. Nu se ştie cauza decesului

O studentă din Iaşi a fost găsită moartă în cămin. Tânăra, în vârstă de 23 de ani, era domiciliată în Botoşani. Până la această oră nu se ştie cu exactitate cauza decesului. Oamenii legii iau în considerare atât suicidul cât şi o moartea cauzată în urma unor agresiuni fizice.

01 mai 2021, 22:14
O studentă din Iaşi, găsită moartă în cămin. Nu se ştie cauza decesului
O studentă din Iaşi, găsită moartă în cămin

O studentă din Iaşi, găsită moartă în cămin. În seara de Înviere, a fost preluat un apel de urgenţă la numărul 112 cu privire la o studentă, care a fost găsită fără suflare în căminul T18 din Tudor Vladimirescu.

Citeşte şi: Coşmarul prin care a trecut o studentă. A fost la un pas de ORBIRE după ce şi-a pus gene false. Extensiile au fost aplicate cu lipici de UNGHII!

O studentă din Iaşi, găsită moartă în cămin

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei pentru a stabili cauzele exacte ale producerii tragicului eveniment. Tânăra era studentă în anul I, iar părinţii acesteia s-au sesizat în urma faptului că nu răspunde la telefon.

În jurul orei 20:00 am fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un cămin din zona Tudor Vladimirescu a fost găsită o tânără de 23 de ani posibil decedată. Potrivit primelor informaţii nu au fost găsite urme de violenţă fizică asupra victimei.”, au precizat reprezenatii IPJ IAŞI, potrivit Bzi.ro.

Până în acest moment nu se ştie dacă studentă de la etajul 2 al căminului T-18 a fost ucisă sau e vorba de un caz de sinucidere.

În luna ianuarie, o tânără din Iaşi, studentă la Medicină, a fost găsită moartă în apropierea unei pârtii de schi aflată la marginea oraşului.

Părinţii au fost alertaţi de o persoană despre faptul că o tânără de 22 de ani a fost găsită moartă.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că tânăra nu mai fusese văzută cu o seară înainte. Ea a spus că pleacă să multiplice cursuri. Tânăra de 22 de ani ar fi fost găsită spânzurată cu un colier de plastic.