Connect-R, ruşinat cu familia lui: „Am luat o perie de sârmă şi mă frecam, să nu se observe că sunt ţigan”

Connect-R s-a simţit ruşinat cu familia lui, când era mai mic şi lumea îl acuza că este ţigan. Unul dintre cei mai cunoscuți artiști români a fost prezent în platoul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai", unde a făcut dezvăluiri despre viaţa lui.

09 ian. 2022, 22:46
Connect-R, ruşinat cu familia lui: „Am luat o perie de sârmă şi mă frecam, să nu se observe că sunt ţigan”
Connect-R, ruşinat cu familia lui

Connect-R, ruşinat cu familia lui. Pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, artistul s-a bucurat de un succes uriaș, ținând primul loc în topurile muzicale luni la rând. De-a lungul carierei, a avut colaborări de succes cu Delia, Inna, Loredana Groza, Alex Velea, Smiley, Andra.

Connect-R este și primul rapper român care a urcat pe scena Eurovision, mai mult decât atât, în 2012 hit-ul “Vara nu dorm” s-a bucurat de un succes uriaș, ținând primul loc în topurile muzicale luni la rând.

Citeşte şi: Connect-R și fosta soție surprinși împreună în vacanță la Paris. Zvonurile împăcării: „Sunteți cel mai frumos cuplu”

Connect-R, ruşinat cu familia lui

Născut și crescut în București, într-o familie modestă, Connect-R afirmă cu mândrie că este de etnie rromă. Însă, a avut şi un moment când i-a fost ruşine cu originea lui.

O singură dată mi-a fost ruşine cu familia mea. Pentru că veneam de afară, unde eram făcut ţigan. Am venit acasă şi am întrebat-o pe mama mea, iar ea mi-a spus că nu sunt ţigan, că sunt român. Iar eu mă duceam afară, ca fraierul, şi spuneam că nu sunt ţigan, că am vorbit cu mama.

După care am crescut şi am realizat, da, sunt ţigan, dar tot mic eram şi nu realizam adevărul la nivel profund, că nu e nicio problemă în a fi ţigan.

Într-adevăr, mi-a fost ruşine. Simţeam repulsie faţă de toată treaba asta, ţin minte că, la un moment dat, am luat o perie de sârmă şi mă frecam, să văd dacă iese treaba asta, să acopăr, să nu observe lumea că sunt ţigan„, a declarat Connect-R, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.