Tragedie înainte de Revelion. Om de afaceri găsit mort în hotelul Prahova, se pare că este vorba de sinucidere

Patronul Hotelului Prahova, Doru Morcovescu, s-ar fi sinucis în hotel. Acesta a fost găsit spânzurat de un calorifer din baie.

29 dec. 2022, 18:26
Tragedie înainte de Revelion. Om de afaceri găsit mort în hotelul Prahova, se pare că este vorba de sinucidere

A murit Doru Morcovescu, patronul hotelului Prahova. Omul de afaceri a fost găsit fără suflare în baia apartamentul său din incinta unității hoteliere. Din primele informații, se pare că acesta s-ar fi sinucis.

Inna e în doliu! Sărbători cumplite în familia cântăreței. „Odihnește-te în pace. Te iubim!”

Poliția face cercetări pentru moarte suspectă, după ce omul de afaceri ar fi fost găsit spânzurat. “Astăzi în jurul orei 17 s-a primit un apel pentru un bărbat spânzurat în incinta hotelului Prahova. La locul solicitării s-a deplasat o ambulanță cu medic. La locul solicitării a fost găsit un bărbat în vârstă de 60 ani spânzurat, care prezenta semne clare de deces.”, a transmis Ambulanța Prahova.

Se pare că oomul de afaceri s-ar fi spânzurat de un calorifer în baie. Acesta ar fi suferit de o tulburare depresivă, asupraa acestuia fiind descoperite mai multe medicamente în acest sens.

Doru Morcovescu a fost administratorul companiei Valdor care deţine şi Prahova Plazza Hotel din Ploieşti și avea mai multe afaceri în turism și în imobiliare.

În fața Hotelului Prahova sunt echipaje de Poliție, dar și duba Serviciului de Medicină Legală. Imagini video de la fața locului:

Doliu în Biserica Ortodoxă Română. Un preot din Bacău a murit la 54 de ani, în săptămâna Crăciunului: „A plecat în ceata slujitorilor cerești”

Omul de afaceri Morcovescu detinea mai multe active turistice,printre care hotelul de patru stele Prahova Plaza Hotel dinPloiesti, hotelul de trei stele Capitol din Valenii de Munte,Complexul balnear Slanic cu 240 de locuri de cazare in camere dedoua si trei stele, vila Orizont in Slanic si mai multerestaurante. Mai mult, omul de afaceri mai controleaza si spatiulcomercial Ploiesti Mall, care se intinde pe o suprafata de 4.500metri patrati.

Firma Valdor are o cifră de afaceri anuală de 10 milioane de euro şi deţine mai multe active turistice: Prahova Plazza Hotel, Hotel Capitol Vălenii de Munte, Vila Orizont, Complexul Balnear Slănic Prahova, Complexul Turistic Baia Roşie, ştrandurile Baia Baciului şi Baia Roşie, restaurantele Taverna Romană, London Pub, divizia de catering Valdor Ploieşti.

Tot Morcovescu deţine şi Ploieşti Mall, un spaţiu comercial ultracentral de 4.500 de metri pătraţi, care, conform estimărilor, îi aduce lunar venituri de 90.000 de euro. Şi acest spaţiu a fost modernizat recent, cu un milion de euro, urmând să ofere, după finalizare încă 1.000 mp de închiriat, în special pentru birouri sau companii de servicii financiare.

Doru Morcovescu a fost surpriza mediului local de afaceri, când a apărut pentru prima oară în Top 300 Capital, cu o avere estimată la 135-140 de milioane de euro. Morcovescu ocupă locul 53, după Viorel Cataramă, dar înaintea lui Vasile Turcu.