Cine este vedeta Playboy care a murit azi-noapte

Lumea artistică a rămas mută la vestea morţii fulgerătoare a frumoasei vedete Playboy.

RomaniaTV.net
18 dec. 2018, 06:43

Anca Pop avea doar 33 de ani şi viaţa înainte. Cântăreaţă, compozitoare, plină de viaţă, cunoscută peste hotare, colaborări cu Goran Bregovici. Ce şi-ar fi putut dori mai mult? Să apară în Playboy? A apărut. Frumuseţea ei nu putea trece neobservată, aşa că editorii celebrei reviste au invitat-o lao şedinţă foto în apele mării.

Încă de mică, Anca a fost atrasă de muzică, mai cu seamă în momentul în care a pășit pe teritoriul canadian, împreună cu familia sa, după ce aceasta a hotărât să fugă din România, petrecând până la destinație – Ontario – 7 luni într-o o tabără de refugiați politic în Serbia.

În 2008, compozitoarea, reîntoarsă în țară, a dat lovitura în muzică prin colaborarea cu muzicianul iugoslav Goran Bregovic, aceștia lucrând împreună la diversele cântece pe de pe cel de-al 13-lea album al artistului: “Champagne for gypsies”.

Șapte ani mai târziu, Pop bate palma cu casa de discuri Roton, iar prin discul single „Free love”, aceasta câștigă inimile românilor, dar mai cu seamă inimile celor din Regatul Unit, single-ul acesteia fiind cotat ca cea mai bună piesă a lunii iulie, conform sondajului Our Stage.

Anca a participat la festivalul de film de la Cannes (Franța), moment în care porțile unei cariere internaționale au început să se deschide larg.

De asemenea, Anca Pop a câștigat teren pe zi ce trece, iar muzica a reușit să-i cucerească inclusiv pe chinezi și pe japonezi.